iOS 8.4 bude vypuštěn v úterý, společně se začátkem vysílání Beats 1

2

Ian Rogers, ředitel služby Apple Music, během včerejšího dne na svém blogu uvedl několik informací, které nás velmi zajímají. Prozradil totiž přesný datum (a hlavně čas), kdy Apple uvolní aktualizaci na iOS 8.4 a oficiálně zahájí vysílání stanice Beats 1.

Apple Music
Rádio Beats 1 začne vysílat v úterý v 18:00 hodin

Podle Rogerse bude iOS 8.4 vypuštěn v úterý (30. června) v 17:00 hodin středoevropského letního času, což je o dvě hodiny dříve, než je pro aktualizace systému iOS běžné. Rádiová stanice Beats 1 pak začne vysílat přesně hodinu poté. Uživatelům Apple zařízení by přitom měla zdarma hrát nonstop 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to údajně pouze skvělou hudbu. Je přitom součástí služby Apple Music, o které si více můžete přečíst v našem dřívějším článku.

V úterý otevřeme další kapitolu. Prosím, poznamenejte si čas upgradu na iOS 8.4 – stane se tak v úterý 30. června v 8:00 hodin pacifického času a poslouchejte první vysílání rádia Beats 1 o hodinu později. Zde je Facebook pozvánka, aby pro vás bylo snadnější říct ano, budu u toho, a pozvat všechny své přátele.

Nová verze systému iOS 8.4 přináší, kromě podpory pro službu Apple Music, především opravy chyb a nově přepracovanou aplikaci Hudba, která změní jak design, tak i některé funkce. Na více si počkejme do úterý, kdy nová verze systému vyjde zcela oficiálně.

Zdroje: fistfulayen.com, macrumors.com, facebook.com

Diskuze ke článku
matej
LOL. "údajně pouze skvělou hudbu". To vsichni jablecnici maji stejny hudebny vkus? Jiz vim ze pozadavky na telefon maji stejne, kdyz se u nich vsech v jeden okamzik s vydanim ip6/6+ zmenila predstava o padlu. Ale ze jsou az tak zosynchrozovani ze bude pro nich stejna hudba skvela, jsem opravdu netusil :)
Irbe
A meli napsat,ze budou hrat prumernou,misty primo srackoidni hudbu?
Ip6/6+ je padlo a ovlada se to blbe,ale lidem zrejme ergonomie prijde byt mene dulezita nez moznost zobrazeni vice informaci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze