Inkle oznámili třetí díl gamebooku Sorcery!

1

Populární čtyřdílný gamebook z osmdesátých let je již z poloviny dostupný pro telefony a tablety. Studio inkle nyní oznámilo blížící se vydání třetí části, která nám přinese velký otevřený svět a volnější příběhovou linku.

Herní studio inkle se specializuje na tvorbu gamebooků. Ty byly ve fyzické podobě velmi oblíbené v 80. letech minulého století. Pokud sledujete naše recenze, tak jste s některými předělávkami mohli setkat. Ať už to byly první dva díly Sorcery! nebo jejich vlastní gamebook 80 Days založený na populární knize od Julese Vernea. Sorcery! se skládá ze čtyř částí, přičemž první dvě jsou už dostupné a třetí byla právě nyní oznámena.

V Sorcery! 3 se můžete těšit na otevřený svět a silný příběh, který budete utvářet sami. Mapa bude rozdělena na minulost a budoucnost. Také je tu otevřený konec, který závisí jen a jen na vašem postupu (po vzoru 80 Days). Nechybí změna denní doby a zásadní rozhodnutí, které budou ovlivňovat zbytek hry.

Hra vyjde pro Android i iOS zároveň. Přesné datum vydání se dozvíme již v dubnu.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Frantisek Zboril
Frantisek Zboril
Achjo, jak já miloval gamebooky. Před patnácti lety jsem to žral ve velkém. Mám velkou radost, že se gamebooky dostaly na android, ale na druhou stranu mi je šíleně líto, že jsou jen v angličtině. Při mé chabé angličtině je to skoro o ničem. Doufejme, že se jednou dočkáme i českých překladů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze