Huawei představilo Ascend P7 se safírovým sklíčkem: zatím pro Čínu

2

Občas si výrobci připraví nějakou nečekanou novinku. Huawei udělalo na letošním IFA 2014 přesně to, a naservírovalo nám Huawei Ascend P7. Ano, ten samý Ascend, který je již na trhu, a to s jediným rozdílem – má safírové sklíčko a nese název Huawei Ascend P7 Sapphire Edition. Pravdou ale je, že o tomto modelu informovalo ještě před veletrhem.

Huawei si na IFA 2014 připravilo několik novinek. Jednou z nich byl Huawei Ascend G7, který útočí na segment střední až vyšší střední třídy. Druhým zajímavým kouskem byl Ascend Mate 7, což je tabletofon s displejem o úhlopříčce 6 palců a velmi tenkými rámečky. Huawei ale představilo ještě Huawei Ascend P7. Ovšem ne ten stejný, jak ho známe.

Huawei Ascend P7 Sapphire Edition

Jmenuje se Ascend P7 Sapphire Edition a jeho jediným rozdílem je to, že má na displeji krycí vrstvu ze safírového sklíčka, které si bez problému poradí například s hrotem nože nebo s hrubým stykem s klíči. Jinak jde ale o ten stejný Ascend P7 tak, jak ho známe. Na rozměrech telefonu se sklíčko neprojevilo, akorát stoupla hmotnost, a to na 150 gramů, místo původních 124 gramů. Dá se také očekávat, že na telefonu od výroby poběží Emotion UI 3.0. My si ho však zatím neužijeme, jelikož je současně dostupný pouze v Číně. Do Evropy se má dostat později.

Zdroje: tisková zpráva

Diskuze ke článku
David
Dobry den, hned v prvni vete mate chybu: "připravý" misto "připraví". Po precteni klidne tento prispevek smazte, jenom me tak napadlo, ze bych na to mohl upozornit, kdyz uz jsem neco takoveho zahledl :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze