Huawei odtajnil plány pro rok 2015: chystá hodinky s Android Wear

1

Čínský Huawei patří mezi největší světové výrobce chytrých telefonů. Ambice pro rok 2015 proto nejsou malé. Například hodlá pokračovat v produkci pěti různých řad chytrých telefonů, dvou řad tabletů a chce se zaměřit i na wearabels.

Huawei logo (správné!)

Huawei pořádal ve svém sídle v Číně tiskovou konferenci, při které přítomným novinářům a partnerům ukázal na prezentaci své směřování v roce 2015. Důležitý snímek prezentace zachycuje vyhlídku na nové smartphony, tablety a wearables. V případě chytrých telefonů Huawei nehodlá měnit loni zaběhnuté pořádky. Měli bychom se tak dočkat nového modelu v řadě Mate, již nyní se spekuluje o Matu 8, a také nových zástupců řady P. Opět již známe první informace o modelu P8.

TIP! Huawei se daří: tržby vzrostly meziročně o 30 %

Huawei

I nadále bude pokračovat samostatná značka Honor a samozřejmě i nižší řady G a Y. Zanevřít Huawei nehodlá na tablety, kde budou zachovány dvě řady. Zatímco řada X se bude soustředit na velké displeje, řada M má uživateli nabídnout špičkový multimediální zážitek podpořený i kvalitním zvukovým výstupem.

Fitness náramek TalkBand B1 by letos měly doplnit hodinky s Android Wear

Nejpodstatnější je však poslední produktový zájem, který se týká wearables. Již nyní má Huawei v nabídce fitness náramek TalkBand B1, ale letos bychom se měli dočkat také vlastních chytrých hodinek. Ty navíc nabídnou jednotnou platformu Android Wear. Hned s několika novinkami bychom se měli setkat již za přibližně měsíc na veletrhu MWC 2015.

Zdroje: pocket-lint.com