HTC zřejmě chystá tenký 8,9palcový tablet s Androidem 5.0

9

HTC se možná i letos vrátí k produkci tabletů a představí 8,9palcový model s čelními stereo reproduktory. Novinka by měla být také tenká a nabídnout 16megapixelový fotoaparát.

HTC v minulosti vyprodukovalo vlastní tablet Flyer, který se však s větším úspěchem nesetkal. Poté výrobce na tablety zanevřel a to až do loňského roku, kdy pro Google vyrobil tablet Nexus 9. V letošním roce bychom se však mohli dočkat čistokrevného tabletu od HTC. Ten by měl nabídnout 8,9palcový displej s jemným rozlišením 2 048 × 1 536 pixelů. Za zmínku rozhodně stojí tělo, které by mělo být pouze 7,88 milimetrů tenké.

HTC tablet

Pod kapotou tabletu se má údajně nacházet osmijádrový procesor Allwinner H8, vyrobený 28nm technologií, a 2GB operační paměť. Úložný prostor bude čítat 16 GB či 32 GB. Nasazen bude samozřejmě Android 5.0 s nadstavbou Sense 7.0. V případě baterie se hovoří o kapacitě 6 700 mAh. Nový tablet od HTC by měl existovat jak ve Wi-Fi variantě, tak ve verzi s podporou LTE. K představení by mohlo dojít 8. dubna, kdy má HTC tiskovou konferenci v Pekingu a chystá se představit model One (M9)+.

Zdroje: gizmochina.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Karel Lang
Allwiner :D To už fakt přeháněj jako.
LOLEK
Klasickej SHITHead
KoPoo
HTC upadaji zisky.

Odesláno ze smartphonu se systémem BlackBerry 10
MartinS
Tablet od htc paradicka už aby tu bol.Design od htc je špičkový.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze