HTC představí novinku s důrazem na fotoaparát, prozrazuje pozvánka

6

S příchodem nového roku se blíží i doba prvního veletrhu. Na mysli máme lasvegaský CES 2015, který propukne již v pondělí. Vystavovat na něm bude také HTC a chystá představení novinky s kvalitním fotoaparátem.

Informace unikla skrze čínskou sociální síť weibo.com, kde se objevila pozvánka na tiskovou konferenci. Té dominuje vyobrazení telefonu HTC s typickým designem. Za povšimnutí stojí výrazně ztvárněný fotoaparát, který dává tušit, že HTC chystá další model s důrazem na fotografování. Mohlo by se jednat například o HTC One (M9), přezdívané Hima, které má nabídnout 5palcový FullHD displej, Snapdragon 810, prostředí Sense 7.0 nebo 13megapixelový fotoaparát.

Není však jasné, zda novou vlajkovou loď HTC představí ihned zkraje ledna. Může se tudíž jednat o nový model řady Desire. Tisková konference, která prozradí více, se koná v pondělí 5. ledna 2015. Redakce mobilenet.cz bude přímo v Las Vegas a vy se tak můžete těšit na podrobné zpravodajství, včetně fotografií a videopohledů.

Zdroje: fonearena.com, passport.weibo.com

Diskuze ke článku
UzNeHTC
A celé to pak začne fotit za šera do červena a po výměně v servisu do zelena :)
kdyby
Kdyby k tomu 4000mA baterie a kdyby ten fotoaparát měl kvalitní fotky
M
HTC a fotoaparát nejde moc dohromady. Nikdy jsem neviděl horší fotky, než právě z HTC.
Miroslav Maršál
Miroslav Maršál
Naposledy upraveno: 29. 12. 2014 22:48
Ano, s HTC jsem začal, když první malý Desire byl onehdá jejich nejdražší model, následně jsem měl všechny vlajkové modely - a pokaždé byl fotoaparát největší slabinou. Ale z One M8 ty fotky lezou vcelku pěkné - nebýt těch mizerných 4-MPx, které neumožňují ořez. Jinak aplikace povedená, fotí to rychle, stejně jako to rychle a vcelku korektně vyhodnocuje scénu a ostří. Takže pokud se nebudou chtít zase za každou cenu v něčem odlišovat, ale jen zvýší počet pixelů a zbytek nechají, mohlo by to být i dobré. Stejně se ale obávám, že to zazdí softwarovým postprocesingem, takže bude neostrá kresba a rozmazané rohy...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze