HTC One X a One V v ČR v dubnu, One S až v červenci (2x aktualizováno)

O nové čtyřjádrové vlajkové lodi výrobce HTC jménem One X už padlo mnoho slov, datum vydání se však pohybovalo v prvním čtvrtletí a nebylo zcela upřesněno. Přístroj se očekává na trhu do letních prázdnin a oficiální Facebooková stránka výrobce v Indii nyní navíc potvrzuje přesný měsíc, ve kterém se novinka objeví v prodeji.

Aktualizováno - nové informace o dostupnosti v ČR - 28. 3. 2012

Informace o zahájení prodeje jednotlivých modelů se mění každým dnem a poslední informace zklame zejména ty, kteří se těšili na model One S, který se začne prodávat až v červenci. Na dnešní tiskové konferenci HTC nám byly sděleny nové termíny zahájení prodeje, přičemž tato informace nám byla potvrzena i v oficiálním obchodě HTC v Praze v ulici Na Poříčí. Kdy se tedy novinky ze série One do ČR dostanou a kolik budou stát? Uvádíme oficiální ceny z e-shopu HTC.

  • HTC One X - týden od 9. dubna - cena 15 499 Kč
  • HTC One S - červenec - cena 13 499 Kč
  • HTC One V - týden od 2 dubna - cena 7 999 Kč

Aktualizováno - nové informace o dostupnosti v ČR - 27. 3. 2012

Zjišťovali jsme datum zahájení prodeje u oficiálního českého e-shopu HTC a ve značkové prodejně HTC v Praze v ulici Na Poříčí. Momentálně se dodání prvních telefonů ze série One očekává v první polovině dubna. Tato informace platí pro modely One X a One V. Naopak u modelu One S je již nyní téměř jisté, že se zpozdí, ale zatím nejsou k dispozici informace, kdy přesně by měl tento model být dostupný. Původní datum 2. dubna u žádného telefonu ze série One zřejmě bohužel dodrženo nebude z důvodu zpoždění lodní dodávky telefonů do Evropy.

Původní informace z 26. 3.

HTC One X by se měl dostavit do rukou zákazníků v dubnu, minimálně tedy v Indii. Stejný měsíc byl již dříve slibován i pro Británii a dá se tedy předpokládat, že se v dubnu dočká modelu také zbytek Evropy. Podle předběžných informací můžeme prodej nejen nového One X, ale i ostatních nových modelů One potvrdit na duben i pro Českou republiku. Přesné datum zatím oznámeno nebylo, to by se ale mělo objevit v nadcházejících dnech.

TIP: Přečtěte si o přístroji více v našem preview a dojmech z Barcelony.

Telefony HTC One byly představeny v Barceloně v únoru. Vrcholný model One X je například nabušený multimediální přístroj pro zábavu všeho druhu, ve kterém nechybí čtyřjádrový procesor Tegra 3, 1 GB paměti, Super LCD HD displej či kvalitní 8 Mpx fotoaparát s možností natáčet FullHD video.

Zdroje: fonearena.com, facebook.com

Diskuze ke článku
Lukáš
no je to přece 2. dubna, píšou to na ofic. e-shopu
Jirka
Jak to tedy vypadá s HTC ONE S. Bude v dubnu, květnu nebo až v červnu. Asi budu muset zrušit předobjednávku.
madik
ajaj zrovna One S očekávám nejvíc. Kdyby alespon byla v blízké době na internetu něaká recenze aby člověk věděl jesli na to má cenu čekat nebo koupit něco jiného :)
DDS
Máte chybná data, cituji z tiskové zprávy:
Dostupnost
Vlajkový model HTC One X bude společně s HTC One V k zakoupení v prvním dubnovém týdnu za doporučenou cenu 15 499 Kč, resp. 7 999 Kč. Telefony budou dostupné na pražské značkové prodejně HTC a maloobchodní prodejní síti. Dostupnost modelu HTC One S se očekává v červenci letošního roku za odhadovanou doporučenou cenu 13 499 Kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze