HTC Incredible S dostává aktualizaci na Android 4.0

23

Další model od HTC se v těchto dnech dočkává aktualizace na nejnovější verzi operačního systému Android. Konkrétně jde samozřejmě o Ice Cream Sandwich, se kterou přichází i nové Sense.

Přesně dle plánu uvolňuje HTC aktualizace pro své starší modely. Nyní přišel na řadu model Incredible S, který byl představen v únoru 2011. Tehdy startoval s Androidem 2.2 Froyo. Výrobce na něj nicméně nezapomíná ani po více jak roce a po loňské aktualizaci na verzi 2.3 Gingerbread připravil i nejnovější verzi 4.0 Ice Cream Sandwich.

TIP! Recenze HTC Incredible S: recenze neuvěřitelného Androidu?

HTC Incredible S

Nepřehlédněte: Návod - Instalujeme Android 4 na HTC Incredible S

Na našem redakčním kuse se však z neznámých důvodů aktualizace sama nepřihlásila, ale bylo nutné udělat manuální kontrolu. Spolu s Androidem 4 se Incredible S dočká i nového Sense 3.5. Celou aktualizaci lze provést pouze s telefonem, není tedy potřeba počítač. Doporučujeme nicméně být v dosahu Wi-Fi, neboť celá aktualizace má velikost 247,98 MB. Nezapomeňte před započetím dostatečně nabít váš mobilní telefon.

Novou verzi jsme na HTC Incredible S již vyzkoušeli a přinášíme nejen první dojmy, ale také návod, jak ji nainstalovat.

Diskuze ke článku
nikoo
Jaký je váš názor na tento telefon ? Rozhoduju se mezi ním a one V.. je o hodně tlustčí díky tomu zadnímu krytu ?
lansi1979
Dobry den.Nevite,kdy prijde na radu Htc evo 3d?Dekuji za odpoved.
Karl.N.
Mám ho rok a jsem plně spokojený, nikdy neselhal. Reaguje svižně, jen před aktualizací na ICS mám trochu obavy. Už s tím má někdo u tohoto telefonu zkušenosti ?
stenly
zdravim mam dotaz, mam sice telefon rootly a nikdy se mi nepodarilo nahrat novejsi verzi, celou dobu co je k dispozici 2.34 jsme ji vzdycky stahl a dal instalovat ale objevil s epri instalaci na obrazovce modry panacek androidu a zluty trojuhelnik avubec nic se nedelo klidne i hodinu ci dve vubec ani tuk.Jako rad bych to akutalizoval na vychytanejsi verzi ikdyz pouzivam go launcher misto sense, co s tim poradite?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze