HTC One (M8) for Windows: umí HDR i slow-motion videa

9

Operační systém Windows Phone prozatím přežívá především díky mobilní divizi Nokia. Přítomnost pouze jednoho opravdu aktivního výrobce však může přinášet i nevýhody. Například chybějící pokročilé funkce u videa. To nyní snadno napravuje HTC.

HTC bylo kdysi hlavním tahounem operačního systému Windows Phone. Tyto doby však již dávno odvál čas a dnes sice takové telefony v portfoliu má, avšak hrají minoritní roli. Nejnovějším přírůstkem, který je zatím k dispozici jen v USA, je HTC One (M8) for Windows. Jde o známou vlajkovou loď, kde byl pouze nahrazen operační systém Android za Windows Phone 8.1.

HTC One (M8) for Windows

S ohledem na podmínky Microsoftu si HTC nemohlo systém vylepšit o prostředí Sense, avšak některé aplikace si výrobce upravil k obrazu svému. Například celá aplikace Fotoaparát je shodná s tou na Androidu. Tato shoda přináší mnohé prvky výbavy doposud na Windows Phone zařízeních nevídané.

V prvé řadě zvládá HTC One (M8) for Windows záznam videa s 60 snímky za vteřinu. Díky tomu také nechybí možnost záznamu opravdového zpomaleného videa. Uvítáte jistě také mnohem snadnější pořízení oblíbených panoramat nebo přítomnost HDR režimu a to nejen u fotografií, ale také u videa. V neposlední řadě je také možné při záznamu videa pořizovat snímky. Veškeré funkce již uživatelé systému Android dávno znají, nicméně na systému od Microsoftu jde o nové věci, které Nokia do svých modelů nenasadila.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
No
No tak HTC se vraci ke korenum k Windowsu Mobile dnes Phone. Zarizeni s Windows Mobile delali fakt paradni, dodnes mam v pameti HTC HD2.

Jak je mozne, ze nekdo kdo primarne vyrabi tel s uzasnym Androidem, je ve svrabu a na hrane zivota a smrti?
Laco
Jakmile jsem přešel na "chytré" telefony byl jsem věrný HTC, teď jsem vyměnil HD7 za 1520 a HTC uvolní toto ... Jsem zvědavej jestli i Nokia upraví svojí fotoaplikaci ...
mm
Zajímalo by me zda autor ma nejake znalosti o wp. Kdy byl HTC tahoun WP?? Co se týče těch fotek HDR a pod. To už jsem mel na wp 7.5.
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Pekné.. Každopádne platí porekadlo "konkurence nikdy není zlá...!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze