HTC představilo nové One (M8): on-line blog z Londýna

34

HTC dnes v Londýně ukáže světu svou novou generaci vlajkové lodě HTC One. My se účastníme tiskové konference přímo v britské metropoli a v tomto článku můžete sledovat představení novinky i to, co tomu předchází v našem on-line přenosu kombinovaném s blogem.

HTC dnes v 16:00 středoevropského času představí svůj nový vlajkový model HTC One. Redakce mobilenet.cz míří do Londýna, kde na tiskové konferenci představení proběhne, a to souběžně s podobnou akcí probíhající v New Yorku. V článku níže naleznete náš on-line blog z dění kolem tiskové konference a rovněž přenos přímo z akce.

Podoba nového HTC One (M8)

Dění můžete sledovat také na našem speciálním Twitter kanálu, ze kterého se tento článek plní. Budeme rovněž rádi, pokud nám do diskuze budete pokládat dotazy nebo postřehy ohledně nového HTC One.

Diskuze ke článku
jarda
Samsung ať se jde zahrabat s těmi jeho plasťáky.
bodion
s tym ramikom okolo celeho telefonu to posrali, uz to nevyzera tak luxusne ako jednotka
jarda
Kdyby mi ho nekdo dal, za L820 bych ho bral. :-) Jiste bude mit Android 4.4 a vykon, to uz je znat. Navic ma stereo repro, to jen tak telefon nema, navic s kvalitnim zvukem. Kdy tato oblast docvakne Nokii, ze pro lidi je zvuk a poslech velmi dulezity, spousta lidi ma phone jako walkman, jen Microsoft a Nokia to nechapou a nabizi jen strohy a orezany player. Asi koupim neco s 4.4 kitkat.
Nespokojenec
Pokud bude mit baterie kapacitu min,3200mha tak je to v pohode.Ale nižší kapacita HTC srazi na spodni hranici prodejnosti a Samsung opet povede žebriček prodejnosti

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze