Googlu unikl Android 4.3 určený pro Nexus 4

2

Další verze operačního systému Android ponese název 4.3 Jelly Bean a představí se již velmi brzy. Tajemství se však Googlu rozhodně nepodařilo dokonale udržet, neboť nyní systém unikl pro chytrý telefon Nexus 4.

Aktuálně nejnovější verze Androidu, 4.2 Jelly Bean byla ukázána už loni na podzim a šlo pouze o drobnější vylepšení verze 4.1. Je tedy nejvyšší čas přijít s něčím novým. Google ale evidentně výrazně zpomaluje v uvádění zásadních softwarových aktualizací svého operačního systému Android a než se dočkáme verze 5.0, budeme muset vzít zavděk menší aktualizaci s označením 4.3., která dále rozvine možnosti čtyřkového Androidu. Mimochodem půjde už o třetí verzi, které se bude říkat Jelly Bean.

Nepřehlédněte: Samsung Galaxy S4 Google Play Edition ukazuje Android 4.3

Android 4.3 na Nexusu 4

Příchod Androidu 4.3 Jelly Bean je údajně na spadnutí a v poslední době uniká velké množství informací o softwaru i přímo kusy kódu. Velké štěstí měl uživatel, který si zakoupil Nexus 4 od LG a k všeobecnému překvapení v něm figurovala právě doposud nepředstavená verze Android 4.3. V této verzi se uživatelé mohou těšit na inovované prostředí fotoaparátu, propracovanější informační lištu a v základu by měla být také nová verze obchodu Google Play 4.2.3. Dojde také na třídění aplikací v menu. Pokud tak máte Nexus 4, lze si Android 4.3 na vlastní nebezpečí vyzkoušet. K jeho oficiálnímu představení by mohlo dojít už v tomto měsíci, možná už příští týden společně s představením druhé generace tabletu Nexus 7.

Zdroje: plus.google.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
abc
Som myslel, ze nexusy nelaguju, ale mozno tam ma len betu tak to daju este do kopy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze