Google údajně chystá spuštění nové služby s fotografiemi (aktualizováno)

4

Pomalu ale jistě se blíží klíčová konference Google I/O 2015 a prozatím není přesně známo, s čím se Google vytasí. Objevila se však informace, že by mohla být spuštěna nová služba s fotografiemi.

Aktualizováno 25. 5. 2015

Informace z minulého týdne o chystané Foto aplikaci od Googlu se v podstatě potvrzují. Server AndroidPolice.com přinesl čtveřici screenshotů, na kterých můžeme vidět podobu aplikace. Ta sází na aktuální Material Design. Lákavě vypadá možnost pokročilého vyhledávání dle objektů na snímcích i možnosti třídění dle různých kritérií. Samozřejmostí bude možnost zálohy. Oficiálně by aplikace měla být představena ve čtvrtek, kdy začíná Google I/O 2015.

Původní informace z 20. 5. 2015

Google I/O 2015

Server Bloomberg.com přinesl informaci o tom, že se Google chystá odhalit novou Foto službu umožňující ukládání a sdílení vašich fotografií, která však již nebude součástí sociální sítě Google+. Nová služba by měla být přímo navázána také na Facebook či Twitter a nabízet možnosti rychlého sdílení.

TIP! Na Google I/O koncem měsíce by se měl ukázat nový Android M

Podrobnější informace v tuto chvíli nejsou k dispozici, avšak brzy bychom měli být moudřejší. K odhalení nové služby by totiž mělo dojít na akci Google I/O 2015 pořádané v San Franciscu. Ta se letos koná od 28. května, tedy již příští týden.

Zdroje: bloomberg.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Pan Někdo
Ne, Instagram opravdu nenahradí. Nikdy.
mato
Nestačilo by zapracovať na Picase? .. Na kravinky budú ľudia aj tak ďalej používať instagram a spol.
Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Tak na tohle se fakticky těším, kolikrát potřebuju najít nějakou fotku, kterou vím, že jsem fotil, ale nevím kdy. :) Když vím, že je na ní notebook, dost by to hledání usnadnilo. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze