Gapgate, aneb i Note 4 má problémy: velké mezery kolem displeje

8

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. To by se dalo říct i o Samsungu, který se také nevyhnul kritice konstrukce svého nového Notu 4. Ten má totiž kolem displeje velké mezery, do kterých se vejde i vizitka.

Apple se rozhodně nesetkal se zrovna vřelým přivítáním konstrukce nových iPhonů, a to zejména u iPhonu 6 Plus, který se značně ohýbá. Tomu se smál i Samsung, ale ten by se asi smát nikomu neměl, protože podle nových informací na tom Galaxy Note 4 není o moc lépe. Mezi rámečkem a displejem je totiž údajně mezera dost velká na to, aby vám podržela vizitku, a to jak na bocích, tak i nad displejem.

TIP: Pozor na iPhone 6 Plus, značně se prohýbá (video)

Mezera mezi displejem a rámečkem

Jedná se však o velký problém? Podle Samsungu to, jak jinak, žádný problém není a nejedná se o výrobní vadu, ani konstrukční problém. Všechny Samsung telefony prý procházejí přísnou technickou kontrolou a Galaxy Note 4 splňuje všechny striktní výrobní a kvalitativní standardy. Odpověď na to, o jak moc velký problém se jedná, nám poví až čas, který mezery prověří a ukáže se, jestli půjde o něco, na co byste si měli dávat pozor. Teď už jenom počkat na to, až si Apple začne utahovat ze Samsungu.

Technické parametry Samsung Galaxy Note 4

Kompletní specifikace
Konstrukce153,5 × 78,6 × 8,5 mm, 176 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5,7" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát16 Mpx (4 608 × 3 456), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 805 APQ8084, CPU: 4×2,7 GHz, GPU: Adreno 420
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: 300 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor3 220 mAh, bezdrátové nabíjení: ano (nutno dokoupit kryt), doba nabíjení: 1:27 hodin
DostupnostQ3 2014,

Zdroje: ittoday.co, gforgames.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
x
To bude vypadat opravdu prémiově, až se v těch mezerách nachytá prach a bordel... Pokud se něco dostane i pod krycí sklo, tak vyloženě luxus.
Carlos
No silne pochybuju o tom, ze si Apple zacne ze Samsungu utahovat... :-) On to nejak nepotrebuje... Pouzivat zbrane Samsungu :-) P.S. Nejsem iOfce, ale tohle neslo nekomentovat :-)
Lukáš
Rozmýšľal som už dlho že si kúpim Note 4 no toto ma trošku odradilo. Dúfam že sa to nejak vyrieši lebo dať 750€ za mobil a mat medzeru medzi displejom to je trošku odveci.
Apríl
Tuhle fotku už sem párkrát viděl a nevím jestli su sám, ale mi to přijde jako fotomontáž...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze