FreeBox: vánoční nadílka a čtyři skvělé hry zdarma

4

Je tu pátek a s ním i další díl FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. V tomto předvánočním dílu začneme v těžkých časech. Tím není myšleno nic jiného než válka. V této ovšem válčí mrňaví vojáčci. Na řadu přijde také fotbálek. Abychom se trochu uvolnili, tak se proletíme údolím a nakonec nesmíme vynechat novou hříčku od Ketchapp.

Sedmdesátý FreeBox nám hezky vyšel na Vánoce. Ne, dnes ještě nejsou, ale budou už za pár dní. Tímto článkem vám chci popřát hezké svátky, pohodu a budu se na vás těšit v dalším roce. Co to znamená? Že si dáme s FreeBoxem krátkou pauzu. Odpočinout si potřebujeme všichni. Tak taky na chvíli vypněte telefony a tablety, jistě vám to prospěje. Ještě předtím si ale dáme další čtveřici zajímavých her zdarma.

FreeBox #70 – Tiny Troopers, Foosball Cup, Wingsuit Stickman, Phases

Tiny Troopers

Dnešní první hra nás zavede do války. To není úplně vánoční téma, ale víte co? Už mám po krk té přeslazené atmosféry. Já chci taky trochu krve. Chci slyšet střelbu a výbuchy. A chci bandu teroristů, které bych mohl prohánět po poušti! Přesně to mi hra Tiny Troopers nabízí. A vám samozřejmě také. Nemusíte celý den poslouchat jen koledy. Nic nezpříjemní rodinou vánoční atmosféru tak jako zvuk štěkajícího kulometu.

Nemusíte se ovšem bát, tato hra není příliš násilnická. Už z názvu vyplývá, že jde spíše o takovou legraci. Drobní vojáčci působí spíše jako loutky a je docela zábava je pozorovat, když se někam přemisťují. Navíc jich ovládáte několik najednou. Snažíte se kličkovat mezi střelbou, likvidovat nepřátele, a když budete potřebovat pomoct, tak si můžete koupit třeba výbušné granáty. A to za herní měnu, kterou získáváte hraním.

Stáhnout Tiny Troopers

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Foosball Cup

Není lepší zimní sport než fotbal. Tedy, myslím stolní fotbal. Ten normální by byl asi jen pro otužilce. A na stolní fotbal nemusíte chodit do hospody, nyní vám bude stačit váš telefon nebo tablet. Pravidla jsou stále stejná – snažíte se vstřelit míč do soupeřovy branky. A to tak, že otáčíte tyčemi, na kterých jsou umístěni hráči. Ti sami jen tak stojí a čekají, až je pořádně roztočíte. Počítat musíte s tím, že hlavou tu nic netrefíte, tak si dávejte pozor, ať máte odrážedlo stále u stolu.

Na začátku si můžete vybrat z řady zemí. Fakticky jde jen o barvu hráčů, ale stejně zamrzí, že tu české mužstvo není. Zase na druhou stranu si můžete zahrát třeba za Ukrajinu proti Rusku. A samozřejmě jim pořádně nasekat. Zahrát si můžete také turnaj, ve kterém budete stoupat až do finále, případně soupeřit i s kamarády u jednoho tabletu. Fotbálek je prostě skvělá zábava. A ani k tomu nepotřebujete pivo a hluk hospody.

Stáhnout Foosball Cup

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Wingsuit Stickman

Být volný jako pták. To je sen snad každého z nás. Vzlétnout nad špičky stromů, rozletět se krajinou, pádit podél kopců a nechat se unášet větrem. To je pocit, který bych si chtěl jednou zažít. A věřím, že vy také. Tak snadné to není, ale možnosti tu jsou. Takový wingsuit není levná záležitost. Také to není úplně snadné a jen tak se do toho člověk nedostane. Jednou možná… ale do té doby se můžeme třeba spokojit se hrou.

Wingsuit Stickman nás vezme na kopec, ze kterého se rozletíme. Je samozřejmě nutné se vyhýbat překážkám a do ničeho nenabourat. Aby to ale nebylo tak snadné (což tedy rozhodně není), tak je potřeba také sbírat hvězdy. Nelekejte se stromů, ty jsou zde pro dekoraci. Takový větrný mlýn ale ne a s chutí vás po srážce pošle k zemi. Ovládání je také volitelné, ale mohu vám doporučit ovládání nakláněním. Je to určitě pohodlnější.

Stáhnout Wingsuit Stickman

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Phases

Jak jsem minulý týden sliboval (ve videu), tak i tentokrát zakončíme náš herní výběr titulem od Ketchapp. Není to už trochu trapné? Podle mě nikoliv! A jsem přesvědčen, že do dalších dílů nám toto raketově nastartované vydavatelství připraví další pecky. Ta dnešní se od ostatních her trochu liší. Nejde v ní jen o nějaké nekonečné opakování toho samého. Tentokrát se budeme posouvat kupředu.

Mapa je pevně daná a pokaždé stejná, ale to nevadí, protože naším cílem je projít přes překážky z fáze do fáze, jak uvádí vlastně i název. Na začátku každé úrovně čeká záchytný bod. A smyslem je právě to, že se úroveň postupně učíte a snažíte se ji projít co nejlépe. To se samozřejmě neobejde bez smrtí a častého opakování. Podobné plošinovky jsme tu již měli a dost často nás přiváděly ke vzteku. Tady to nebude jiné. Phases také nabízí hezkou grafiku a pohodlné ovládání.

Stáhnout Phases

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
blue.sun
Tiny Troopers jsou super! A není to tak jednoduché, jak se na pohled zdá.
Lukas
Dobrá ty tiny troopers dobrý je si najmout ramba nebo swatika ..bavila mě škoda jen 30 levelu sice na 3 obtížnosti ale dohrál jsem to až do konce
Inkognito
...Crossy Road(http://www.crossyroad.com/)jen nyní v amazon appstore.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze