FreeBox: super super-souboje a další super hry zdarma

Je tu pátek a s ním i další díl FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnešní díl začneme výletem do divočiny, kde se vydáme lovit dinosaury. V další hře se naopak dostaneme mezi superhrdiny a pokusíme se zjistit, zda je lepší Superman, Batman nebo třeba Joker. Nakonec ještě vyčistíme jeden nekonečný dungeon a zaházíme si diskem.

Je pátek a já pro vás mám další díl pravidelného seriálu o povedených hrách zdarma. Není to ledajaký pátek, je pátek třináctého. Pokud jste pověrčiví, tak byste se mohli bát nějakého neštěstí. Nejlepším řešením bude zůstat doma (což nepotvrzuje řada hororů) a raději se nikam nevydávat. Můžete si třeba zahrát nějaké hry. A pokud vás už žádné nebaví, tak si třeba vyberete z těch, které vám dnes představím.

FreeBox #76 – Jurassic Hunter, Injustice, Infinity Dungeon, Ultraflow

Jurassic Hunter: Primal Prey

Po zhlédnutí Jurského parku jsem chtěl vyrazit na ostrov, kde se budu prohánět mezi dinosaury. Představoval jsem si, že mě nahánějí lesem, já se schovávám, utíkám a příležitostně nějakého sestřelím. Předpokládám, že ve skutečném životě se mi nic podobného asi nepoštěstí (s tím štěstím bych si nebyl tak jist). Ve hrách je ale možné téměř cokoliv. Tak proč se nevydat na lov dinosaurů?

Tato hra je skutečně pouze střelnicí. Stojíte na jednom místě, v jednom prostředí a snažíte se sestřelit vše, co přijde. To znamená dinosaury – velociraptory, T-Rexe, triceratopse a další. Na výběr budete mít také z několika zbraní. Základem je brokovnice, kde se ale nemusíte bát střelby na dálku. S přesnou muškou budete trefovat nepřátele i přes půl mapy. Za herní měnu si pak dokoupíte třeba AK-47. Ze zabitých dinosaurů mohou spadnout také bonusy, kde můžete najít životy, body navíc nebo třeba rotační kulomet.

Stáhnout Jurassic Hunter: Primal Prey

Google Play (zdarma)

Injustice: Gods Among Us

Zde dost možná nemusím vůbec nic psát. Injustice je známá značka, ale jistě se tu najdou tací, kteří se hry z nějakého důvodu bojí a potřebují pošťouchnout. Já se jí také delší dobu vyhýbal. Ale dnes musím uznat, že za to opravdu stojí. Je od stejných tvůrců jako WWE Immortals a hraje se velmi podobně, akorát má velký časový náskok, což znamená více hrdinů, karet a aktualizací.

Teď ale to nejzásadnější. Mezi bojovníky zde není nikdo jiný než superhrdinové a padouši ze světa DC Comics. To znamená Batmana, Supermana, Catwoman, Aquamana, Flashe, Green Arrowa, Wonder Woman, Jokera a další. Důležitou součástí je budování vlastního balíčku hrdinů, jeho vylepšování, získávání předmětů a soupeření nejen v kampani, ale i proti ostatním hráčům. Obsahu je zde už opravdu spousta a díky jednoduchému, ale zábavnému soubojovému systému se jistě nudit nebudete.

Stáhnout Injustice: Gods Among Us

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Infinity Dungeon!

Zde jasně vidíte rozdíl mezi různými hrami na telefony a tablety. Jedny jsou v téměř konzolové kvalitě (také zabírají i přes gigabajt), jiné mohou být jednoduché a opravdu „mobilní“. Infinity Dungeon se kloní spíše k té druhé kategorii, je jednoduchý po stránce grafiky i ovládání. Jedna hra vám nezabere často ani minutu a zvládnete ji i bez plného soustředění. Je to tak skvělý společník do autobusu nebo na nudnou hodinu do školy.

Se svou dvojicí hrdinů se vydáváte do nekonečného podsvětí, které se samozřejmě dělí na podlaží. Ty musíte čistit, čímž vyděláváte peníze. A to nejen za zabíjení, ale jakmile vyčistíte podlaží, tak do něj pošlete horníky, aby vám vydělávali zlato. To se bude hodit pro vylepšování vlastních hrdinů, protože s každým podlažím rapidně narůstá obtížnost. A to je samozřejmě jedině dobře. Nepovede se vám jedno kolo? Nemusíte se z toho hroutit, kupte pár vylepšení a zkuste to znovu!

Stáhnout Infinity Dungeon!

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

ULTRAFLOW

Ne, tato hra není od Ketchapp, přestože by to tak mohlo podle obrázků vypadat. Není založena na nijak objevné myšlence, ale zvládá ji zpracovat naprosto skvěle. Vše stojí na odrážení. Zajímají vás dva body – cíl a kruh, který se do něj pokusíte hodit. Rozhodující je nejen směr, ale také síla hodu. V každé úrovni na vás čeká jiný typ překážek a pokaždé bude řešení vypadat trochu jinak. V dalších kapitolách se mohou úrovně opakovat, akorát v nich narazíte na jiné doplňky – třeba zpomalovače nebo zrychlovače.

Za hrou je také zajímavé pozadí. Její tvůrci si nebyli jisti s naceněním – báli se, že placená aplikace neznámého vývojáře každého odradí, ale zase ji nechtěli kazit mikrotransakcemi. A tak se rozhodli, že ji vydají úplně zdarma. Bez reklam, bez otravování, ale stále jde o prémiovou aplikaci, která je akorát zdarma. To platí jen pro Android. Vedle toho rozjeli kampaň, ve které se snaží vybrat prostředky pro publikování i v obchodech AppStore a Windows Phone Store.

Stáhnout ULTRAFLOW

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze