FreeBox: souboj proti Chaosu a další skvělé hry zdarma

4

Je tu pátek a s ním i další díl FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. V prvním dílu roku 2016 začneme s něčím epickým - s neutuchajícím svárem mezi Řádem a Chaosem. Čeká nás ale také odemykání zámků ve stylově vypadající hře. Nakonec ještě odpálíme pár robotů a projdeme si téměř nezvládnutelným dobrodružstvím.

Po krátké pauze vás opět vítám u FreeBoxu, našeho seriálu o hrách zdarma. Tentokrát poprvé v roce 2016. Věřím, že spousta z vás dostala nové telefony a tablety, takže je na čase zaplnit paměť nějakými hrami. Nejprve vám samozřejmě doporučím projít si i starší díly seriálu, pokud by vám náhodou dnešní čtveřice do dalšího týdne nestačila. Začneme něčím chaotickým, budeme kreslit, zničíme pár robotů a nakonec si zabrnkáme na nervy.

FreeBox #121 – Order & Chaos 2, Impossible Draw, Die in Style!, Impossible Journey

Order & Chaos 2

Recenzovat MMO hry je těžké, chce to hodně času a každý bude hrát natolik individuálně, že to vlastně snad ani nemá cenu. Už vůbec ne, pokud je ke stažení zdarma a dá se zdarma i celkem v klidu hrát. Samozřejmě musíte počítat s tím, že bez placení bude potřeba trochu grindovat a na vše si počkáte trochu déle. Pokud vás to však tolik netrápí, tak si můžete užít propracované MMORPG od zkušených vývojářů zdarma.

První díl přinesl místo kýženého vítězství opětovnou zkázu světa. Hrdinové byli podvedeni a nevědomky místo záchrany svět uvrhli do temnoty. Nyní se ovšem doba hrdinů vrací. A tak získáváte novou šanci se jako neohrožený bojovník probudit do fantastického světa plného úkolů, příšer a dobrodružství. Ta nikdy nebudete prožívat sami, protože svět je plný dalších hráčů, se kterými se můžete spojovat, abyste obnovili Řád.

Stáhnout Order & Chaos 2: Redemption

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Impossible Draw

Pokud jste si předchozí hru stáhli, tak už žádnou jinou potřebovat jistě nebudete. Ale jestli stále toužíte po dalších, tak vám mohu doporučit graficky velmi působivou Impossible Draw. Ta vás nechá procházet futuristická a abstraktní prostředí, kde co chvíli narazíte na otravné dveře. Takže místo kochání se prostředím budete muset i hrát a nějak se snažit o jejich otevření. Z názvu asi nebude těžké uhádnout, co budete mít za úkol.

Každé dveře na sobě mají jednodušší či složitější znak, který musíte prostým tažením prstu nakreslit. A to jedním tahem. Od zalomených čar se dostanete k točícím se vlnovkám, písmenům, číslicím a skutečně složitým obrazcům. Tvary se však časem opakují, takže se v nich můžete zlepšovat. Za přesnost získáváte body a peníze, které se vám budou hodit na nákup nových efektů nebo prostředí.

Stáhnout Impossible Draw

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Die in Style!

Pokud nás čtete a sledujete pravidelně, tak o této hře už jistě něco málo víte. Die in Style! je česká hříčka, která vznikla během pouhých deseti dnů ve studiu Fun 2 Robots. O tvorbě této hry si můžete přečíst zde. Jak to nakonec dopadlo? Na Androidu se můžete zdarma přesvědčit sami. Vaším cílem je hodit na robota bombu tak, aby proletěl úrovní a sebral u toho co nejvíc kruhů. Nakonec musí také vybouchnout v aréně, aby z toho diváci něco měli.

Nehledejte v tom žádný hluboký příběh, jedno kolo vám nesebere víc než pár vteřin. Ačkoliv to může vypadat velmi jednoduše, tak získat vždy tři kruhy nebude vůbec snadné. Zatím tu na vás čeká 24 úrovní s rostoucí obtížností a partička povedených robotů, mezi kterými nechybí třeba parodie na R2-D2. Vybrat si můžete i speciální bombu, kterou na robota hodíte. Balíčky s náhodnými předměty si kupujete za herní mince. A nemusíte se bát mikrotransakcí – narazíte akorát na volitelnou reklamu, za kterou můžete získat zlaťáky navíc.

Stáhnout Die in Style!

Google Play (zdarma)

Impossible Journey

Jsou výpravy, ze kterých už není návratu. Jsou natolik obtížné, že se na cestu zpět ani nemyslí. Frodo by mohl vyprávět. Tato nová hra před vás staví konkrétně tři obtížné výpravy. Každá představuje jinou úroveň obtížnost. Abychom se správně pochopili – těžké jsou všechny, akorát ty první o trochu méně. Každá úroveň se navíc liší prostředím. Zatímco ta nejlehčí je příjemně zelená, tak ta poslední je o poznání šedivější.

U hry od Ketchapp to může být nezvyklé, ale úroveň se negeneruje automaticky, nýbrž je pokaždé stejná. To právě proto, abyste se ji mohli učit a zdolávat postupně. Teoreticky máte každou hru doběhnout o kus dál, zatímco se vám počítají procenta úspěchu. Během hraní také sbíráte mince, za které si můžete odemykat další postavy, které pošlete do toho herního pekla.

Stáhnout Impossible Journey

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Lukáš
Die in style mě zklamalo a nějak nechápu co samotní autoři na té hře vidí. Nezajimavé a nezábavné, z našich luhů jsem zvyklý na kvalitnější hry.
René
Order & Chaos 2 je i na Windows phone a taky vyšla hra Candy Crush Jelly Saga, též na WP.
Milaneee
Order & Chaos 2 vypadá nudně... O něco líp vypadá Impossible Journey, ale na skákačky většinou na cestách nemám chuť a doma si pouštím starýho dobrýho Maria v prohlížeči - http://www.herni.cz/hra-mario_mushroom_adventure :) :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze