FreeBox: nebojácní hrdinové a další skvělé hry zdarma

1

Je tu pátek a s ním i další díl FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnešní díl začneme s volantem v ruce. Projedeme se totiž v pekelně rychlých vozech. Pak budeme muset poskládat partu hrdinů a vydat se na záchranu světa, jak jinak. Nakonec ještě stihneme utéci krvelačným dinosaurům a prokličkovat bludištěm jako mrštný had.

Je třetího července, a to znamená, že dnes přichází první oficiálně prázdninový FreeBox. Nuda ovšem není jen ve škole a na hraní si můžete najít čas vždy. Ať už se budete slunit někde na rozpálené písečné pláži, vyšlápnete si na horskou chatu nebo budete zavření v práci, tak vám mohou nějaké ty hry přijít k duhu. A přesně pro vás je tu FreeBox, který vám ukáže několik zajímavých her zdarma. Dnes si zazávodíme, ujmeme se skupiny hrdinů a podíváme se k dinosaurům.

FreeBox #96 – CSR Racing, Magic Rush, Dino the Beast, Arrow

CSR Racing

Ať chceme nebo ne, tak hry jsou stále více připisovány klukům. Holky mají podle názoru společnosti dělat jiné věci. A kluci rádi auta, víme? Alespoň tedy podle dalšího stereotypu. Pokud mezi fanoušky závodních titulů patříte, tak by vás mohla zajímat i hra CSR Racing, která patří už ke známým pokladům. Hned na první pohled vám nabídne perfektní grafiku, která se dovolává konzolové kvality.

V této hře však své auto plně neovládáte. Vaším cílem je předně řadit. A to naprosto přesně. Vyhraje ten, kdo bude mít lepší reflexy, a také lepší auto, samozřejmě. Postavíte se na startovní čáru a musíte vyhnat motor na požadované otáčky, abyste po zaznění klaksonu vyjeli co nejlépe. A pak už jen musíte sledovat rychlost a ve správnou chvíli přeřadit. Za závody získáváte peníze, které slouží k vylepšování auta a nákupu nových vozidel.

Stáhnout CSR Racing

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Magic Rush: Heroes

Chcete kombinaci věžové strategie a RPG, ve které budete sbírat nové hrdiny? Magic Rush nabízí přesně tohle. Vydáte se za proradným padouchem, který napadl vaši zemi. Sami byste to ale nezvládli, takže budete muset najít další bojovníky, kteří vám na cestě pomohou. Souboje jsou dvojího druhu. Jednou hrdinové soupeří s vlnami nepřátel na základě statistik a vy jen používáte speciální útoky, jindy je to věžovka.

Každý hrdina je skutečně unikátní, má jiný styl boje, jiné schopnosti a hodí se k něčemu jinému. Svůj tým proto musíte správně poskládat, aby v boji neselhal. Hrdinové jsou reprezentováni kartami. Ty samozřejmě musíte zlepšovat, bez čehož se dál nedostanete. Překvapeni možná budete i z toho, že hra jednotlivé souboje prokládá příběhovými sekvencemi, takže pokud máte rádi trochu toho fantasy, tak dlouho neváhejte.

Stáhnout Magic Rush: Heroes

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Dino the Beast

Ekonomika volného trhu je nic proti konkurenčnímu prostředí starých dobrých dinosaurů. Tehdy žádný antimonopolní úřad neexistoval, a když se větší dinosaurus rozhodl sežrat toho menšího, tak nebylo příliš co řešit. Kdo se tomu nechtěl podat, ten musel vzít nohy na ramena. Náš hlavní hrdina bude mít těžký a velmi krátký život. Predátor po něm totiž půjde hned po vylíhnutí z vajíčka. Zda by byl takového úprku hned po narození schopný se raději ptát nebudeme.

Jste malý a patřičně roztomilý dinosaurus. A utíkáte. Nepřátelé ovšem nejsou jen za vámi, ale také před vámi. Bojovat budete nejen s dalšími muzejními exponáty, ale i s přírodou, která vám nejednou postaví do cesty valící se kámen nebo nebezpečný keř. Jelikož ale nechcete zůstat nadosmrti drobečkem, tak musíte pořádně jíst. Po cestě budete sbírat maso, která následně využijete ke svému vylepšení. Narazíte i na trofeje a další dinosaury.

Stáhnout Dino the Beast

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Arrow

Názvem hry se nenechte splést. Nemá nic společného s populárním seriálem. Je to novinka od Ketchapp, která vás chce opět zabavit na pár minut. I dnes to bude hra, kterou bez problému zvládnete ovládat jedním prstem. Do ruky se vám totiž dostane had, který automaticky jede doprava. Stisknutím ale zatočí doleva. S tímto jednoduchým systémem se pokusíte proklouznout bludištěm co nejdál.

Ve hře sbíráte vlastně dvě věci. To první jsou články do vašeho těla – na hratelnost vliv nemají, ale přidávají vám skóre, které si na konci můžete porovnat s dalšími hráči. Druhou motivací jsou fialové drahokamy. Ty zde fungují jako prémiová měna a nakoupíte za ně hlavně nové vzhledy. Jak hlavní postavy, tak prostředí. Můžete se tak třeba stát skutečným hadem. Díky tomu by vás hra nemusela hned přestat bavit.

Stáhnout Arrow

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)