FreeBox: Garfield za volantem a další skvělé hry zdarma

6

Je tu pátek a s ním i další díl FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnes se trochu projedeme. Dokonce se s námi projede i Garfield, ten nejlenivější kocour ze všech. Pak nás čeká požírání světla chlupatými, ale nanejvýš roztomilými, potvůrkami. Nakonec se vydáme na vesmírnou diskotéku a uvězníme nepoddajný modrý bod.

A je to tu zase a opět. Čtveřice zajímavých her zdarma, které byste si měli stáhnout do svých tabletů nebo telefonů. Sníh tu stále není, ale zima už znatelně klepe na dveře. Já osobně bych se nejradši zavřel doma, zalezl pod deku a zahrál nějaké dobré hry. Minimálně o víkendu to můžete zkusit. Dnes jsem si pro vás přichystal roztomilé požírání světla, pak jednoho otráveného kocoura, hektickou a stylovou postřehovku a nakonec trochu toho rozčilování od Ketchapp (když jsme je minule vynechali).

FreeBox #67 – Lightomania, Garfield Kart, One More Line, Circle The Dot

Lightomania

Vadí vám světlo? Mně teda ne a dokonce jsem si nedávno kupoval silnější žárovku do pokoje. Kdyby to věděly postavy z této hry, tak si na ní určitě rády smlsnou. Jsou to dvě roztomilé koule. A musím podotknout, že dosti chlupaté. Takhle na zimu prostě ideální. A moc rádi baští světlo a elektřinu. Když si dáte jedna a jedna dohromady, tak vás napadne, že bude vaším hlavním cílem dostat je ke zdroji – tedy k žárovce.

A to nebudete vedle. Hra značně vykrádá řadu dalších her a jistě vám vytane na mysli třeba Cut The Rope kvůli grafice apod. Nic naplat, to nám teď může být do značné míry jedno. Hra vypadá hezky a příjemně se hraje. Zásadní je, že ovládáte dvě postavy a jen s jednou vždy můžete dojít do cíle. Potřebujete u toho ale posbírat trojici bodů. S čím méně kroků to zvládnete, tím lépe pro finální hodnocení.

Stáhnout Lightomania

Google Play App Store App Store (zdarma)

Garfield Kart Fast & Furry

Na scénu přichází jeden z nejznámějších světových kocourů. Jestli ne nejznámější, tak určitě nejlínější. V této hře však nelení a usedne za volant. A vy s ním. Jak vám již název může prozradit (a věřte, že se před vámi nic tajit nesnaží), tak budete závodit. A nejen to. Naprostým základem jsou totiž úrovně, ve kterých se učíte novým kouskům a dostáváte různé úkoly. Také si tam můžete vydělat nějaké ty zlaťáky.

Pokud se na to budete cítit, tak se můžete vrhnout do skutečného závodění. To probíhá na různých tratích, které samozřejmě vycházejí z předlohy. Kromě hry pro jednoho hráče se můžete zapojit i do šampionátu pro více hráčů. A více hráčů většinou znamená co? Více zábavy. Krom Garfielda tu narazíte také na další známé postavy. Je tu Jon, Odie a další. Významnou roli hrají také motokáry. Můžete je vylepšovat, případně kupovat rovnou nové.

Stáhnout Garfield Kart Fast & Furry

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

One More Line

Studio stojící za perfektní věžovkou OTTTD pro nás připravilo něco o poznání jednoduššího. Podle obrázků vám možná přijde název zvláštní. Vždyť jsou ty linie tři. Navíc se barvy obměňují a změť linek a kružnic vypadá dobře. Ale ten název je naprosto přesný. Hra je totiž dost obtížná a dostat se daleko je velmi složité. A tak si pokaždé budete říkat: „Už jen poslední pokus, přísahám! […] Tak ještě jeden, ale už naposled!“

Dobře, trochu zpomalím. Hra ale nezpomalí – o co v ní jde? Možná vám napoví popis v obchodu: „One More Line je vysoce návyková, jednotlačítková, vesmírně-diskotéková hra o přesném načasování.“ A vlastně ano. Jednoduše řečeno vyrazíte vpřed a podržením začnete kroužit okolo bodů. Jakmile do něčeho narazíte, tak hra končí. Je velmi rychlá a hlavně je dost těžké vyrazit správným směrem. Ale bude vás neskutečně bavit.

Stáhnout One More Line

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Circle The Dot

Zas a jednou Ketchapp. Je neuvěřitelné, jak rychle se nějaký vydavatel může prosadit. Obzvlášť, když se zaměřuje na primitivní hry zdarma, které vás mají na chvíli zabavit a hlavně potrápit. Tato už není tolik podobná ostatním titulům „po-Flappy Bird éry“, ale rozhodně je jednoduchá na ovládání, rychlá a velmi snadno vás vytočí. Váš úkol je přitom výsostně snadný. Musíte zabránit modrému bodu, aby utekl z hracího pole.

Je to jak hra na kočku a myš. Střídáte se – umisťujete oranžové body a jakmile jeden někam položíte, tak se modrý bod pohne směrem ke svobodě. Abyste vyhráli, tak je potřeba ho úplně semknout, aby se neměl kam hnout. A za čím méně kroků to zvládnete, tím lépe pro vás. Své skóre si pak budete moci poměřit s ostatními. Žádné nakupování zde nečekejte, otravovat vás bude tak maximálně reklama.

Stáhnout Circle The Dot

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
HTCjirka
Opět 1 hra pro WP :D , komedoši fakt tady.
?
Nahodou pan Vojtech zaslouzi alespon pochvalu. Na jinych serverech by to vochcali Tim, ze na WP je malo aplikaci a stejne je to s hrami... Bla, bla.
?
Zajimava gameska do pristiho freeboxu by mohla byt napr. League of War. Hra je zdarma a da se kupodivu dobre hrat I bez mikrotransakci. Ja ji hraji uz skoro mesic tak 20 min denne. A furt mne to bavi - odemykam nova a nova vozidla, ktere stale pribyvaji
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Circle The Dot je výborná hra, po dlouhých hodinách hraní jsem dal 10! :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze