FreeBox: Avengers v nejlepší formě a další skvělé hry zdarma

3

Je tu pátek a s ním i další díl FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. V dnešním vydání nás čeká hvězdný tým superhrdinů Avengers. Sami ale na odvrácení pohromy stačit nebudou, a tak bude potřeba povolat i další hrdiny z universa Marvelu. Také se projedeme po vodě, zahrajeme si s kuličkami a nakonec proskáčeme vysokou věží.

Vítám vás u dalšího dílu pravidelného seriálu FreeBox, který se nezastavuje ani přes prázdniny. A co víc, dnešní díl není jen dalším. Slavíme přesně 100 dílů, to znamená 100 videí a dohromady 400 her, které jste si mohli stáhnout a zahrát zdarma. I staré díly tak mohou sloužit jako dobrý rádce při stahování zábavných her. Pokud jste neviděli/nečetli všechny díly nebo s námi nejste od začátku, tak máte nejlepší příležitost se k nim vrátit zde.

FreeBox #100 – Thunder Jack's Log Runner, MARVEL Future Fight, Paplinko, Bird Climb

Thunder Jack's Log Runner

Pro všechny tři hlavní platformy tu dnes máme jednu rychlou hru o balancování na vodě. Co přiměje naše dva hrdiny vyrazit po řece na pouhé kládě netuším, ale to nás nyní nezajímá. Zajímá nás, jak je na ní udržet v suchu. Voda také není jediným nepřítelem, řeka je plná ryb. Agresivních ryb, které se vás snaží srazit. A pokud se jim to nepovede, tak vás alespoň pořádně hryznou do kolena, což určitě není příjemný pocit.

Když se zrovna nevyhýbáte šíleným útočným rybám, tak se můžete soustředit na sbírání zlaťáků. Pro ně budete muset i skákat, což pro vaši rovnováhu není úplně nejvhodnější. Ale zlato je zlato. Za něj si můžete koupit záchranu života (nebo mokrých gatí?), pokud spadnete do vody. To ale není vše a čekají tu na vás i bonusy, které si můžete před každou hrou zakoupit. Mezi nimi je třeba magnet, který vás během hry ušetří skákání.

Stáhnout pro Windows Phone.

Stáhnout Thunder Jack's Log Runner

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

MARVEL Future Fight

Marvel těch her nemá vyloženě málo, ale pokud chcete potkat skutečně všechny hrdiny, tak asi lepší příležitost nedostanete. Země je opět v ohrožení a není lepší tým než Avengers, který by ji mohl zachránit. S.H.I.E.L.D. má ale problém a do vyřešení situace se musí pustit všichni známí hrdinové. To znamená, že vás v této hře nečeká jen Iron Man, Cap a jejich parta, ale také spousta dalších hrdinů, o kterých jste možná ještě neslyšeli, pokud nečtete komiksy.

Díky tomu se můžete lépe seznámit s celým světem podle Marvelu. Ve hře postupně získáváte více a více hrdinů, které s sebou můžete brát do příběhových misí, nebo do arény, kde změříte síly s dalšími hráči. A to je vždy mnohem zajímavější. Každý hrdina má své speciální schopnosti a do soubojů si berete tři vybrané, mezi kterými při hraní budete přepínat. A pokud se vám v kině líbil nejnovější Ant-Man, tak pro vás mám dobrou zprávu. I toho ve hře potkáte.

Stáhnout MARVEL Future Fight

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Paplinko

Ne každý ovšem může být namakaným hrdinou od Marvelu. To ale neznamená, že nemá právo na existenci. A pokud dáte šanci něčemu, co se nechlubí přídomkem „super“, tak si můžete užít fajn hru, která se pohodlně ovládá jedním prstem třeba i za chůze. Pokud jste někdy hráli Peggle, tak přesně víte o co tu půjde. Původní inspirace ale pochází od japonské hry Pachinko, což může naznačovat i podobný název.

Svrchu do herního pole pouštíte kuličky, které se musí dostat až dolů, cestou posbírat co nejvíc bodů a nakonec skončit v jedné z připravených škatulek. Tato hra neustále mění své odměny a nejednou můžete získat nějaký vzácný předmět. A nejste limitování jedním míčkem. Můžete jich tam pustit hned několik a sledovat, jak se postupně propracovávají až dolů a likvidují u toho herní pole. Je to jednoduché a nechce to po vás moc taktiky, což je ale občas výhoda.

Stáhnout Paplinko

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Bird Climb

I dnes končíme jednoduchou hrou. Tu zvládnete ovládat jedním prstem. A jak už název napovídá, budete zde ovládat ptáka, který se vydá vzhůru. Věž je ale plná překážek, kterým se budete muset vyhýbat. Své skoky musíte plánovat a zběsilé ťukání do displeje vám jistě příliš nepomůže. Jak už to u těchto „jednoduchých“ her bývá – jsou vlastně velmi náročné, což vás dovede rozpálit do ruda, když už po několikáté skončíte kvůli úplné prkotině.

Cestou budete také sbírat diamanty. Jak to bývá – čím víc tím lépe. Můžete si za ně totiž kupovat nové hrdiny, se kterými se vydáte na let věží. A kromě jednoduchý hry pro jednoho hráče se můžete postavit i dalším protivníkům. Ve hře více hráčů snadno vyzvete své přátele nebo náhodné hráče a zahrajete si o to, kdo vyskáče výš. A pokud odpovídáte na výzvu, tak během hraní uvidíte jeho stín, což vás bude motivovat.

Stáhnout pro Windows Phone.

Stáhnout Bird Climb

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
hgg
Bird climb je asi i na windows phone, aspoň jsem ho tam hrál
Ropnej Tanker
Tak na co se složíme? Musíme Petra potěšit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze