Facebook zavelel: zprávy posílejte pouze přes aplikaci Messenger

36

Největší světová sociální síť Facebook se rozhodla k radikální změně. Zprávy již nebude možné posílat přes standardní aplikaci. Jedinou možností bude speciální aplikace Facebook Messenger.

Abychom však nebyli zcela překvapení, Facebook vše dopředu avizoval. V dubnu jsme vás proto informovali, že Facebook plánuje vyjmout zprávy z aplikace Facebook a textová komunikace bude možná pouze přes Facebook Messenger. Během uplynulých týdnů jste mohli zaznamenat, že vám bylo doporučené nainstalovat právě zmíněnou aplikaci. Hláška se objevovala ve chvílích, kdy jste vstupovali do zpráv.

TIP! Facebook nabídne možnost uložit si věci k prohlédnutí na později

Zprávy budou nově jen v aplikaci Facebook Messenger

Nyní dle posledních informací nastal čas, kdy Facebook radikální změnu uskuteční. Z aplikace Facebook tudíž nadobro zmizí možnost vstoupit do zpráv. Ve výsledku by to mělo přinést jen pozitiva, neboť samotná aplikace Facebook by se měla odlehčit ze současného těžkopádného stavu. Stinnou stránkou je fakt, že nyní bude nutné využívat dvě aplikace namísto jedné. Změna zřejmě neproběhne na všech zařízeních ze dne na den a je tak možné, že zprávy mezi záložkami uvidíte ještě několik dní či týdnů.

Zdroje: techcrunch.com, talkandroid.com

Diskuze ke článku
at jde Facebook k sipku
Zadny jeho messenger nechci. BBM nebo Skype. Z WhatsApp jsem utekl prave diky tomu, ze se nechali "sezrat" Faceshitem
loko
doufám, že z mobilního webu půjde odesílat pořád. Tam to občas využiju. Vykradačskou FB aplikaci bych do telefonu nedal ani náhodou...
Martin
Pojďme založit nějakou novou sociální síť :D Už mě nebaví 20 aplikací kolem jedné sociální sítě
Adam Gajdoš
Adam Gajdoš
na WP uz 2-3 tydny...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze