Facebook, Instagram a další se dočkaly univerzálních aplikací

17

Během BUILDU se redmodský gigant pochlubil očekávanými univerzálními aplikacemi pro Windows 10. Dočkal se tak Facebook, Instagram, Messenger a další.

O tom, že Microsoft chystá univerzální aplikace pro Windows 10, jsme již psali. Uživatelé se dnes konečně dočkali, a tak světlo světa v brzké době uvidí univerzální aplikace pro největší sociální sítě v podobě Twitteru, Facebooku, Messengeru, Instagramu či taxislužby Uber a Yahoo.

UWP Apps

TIP: Cortana a další boti ve Skypu: komunikace robotů je realitou

V seznamu oficiálních aplikací se objevil také Starbucks nebo, hlavně pro Američany, Bank of America. Microsoft se také při této příležitosti nezapomněl zmínit o návštěvnosti Windows Store, která čítá 5 miliard návštěv od spuštění Windows 10.

Zdroje: nokiapoweruser.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
Rendy
Tak fofrem ať jsou už venku, stávající aplikace si zaslouží konečně upgrade
tomas
Parada. Dobry tah to bol vyuzit desktop a s tim spojene universalapp. Hlavne ked to pre vyvojarov neni tak zlozite ako vytvarat novu appli.
Xwert Is
Xwert Is
Pochopil som správne že MS prezentoval to že sa bude dať vyvíjať na všetky 3 OS naraz? Tuším tam niečo také ukázal ak som to teda správne pochopil.
Jab
Je to škoda, že Microsoft W10 Mobile nedodá do tolika starších telefonů. Tyhle aplikace mohli míti hned více uživatelů. Njn, moje Lumia 925 ještě nějakou dobu vydrží a na trhu je dosti pěkných androidů (namátkou Xperia Z3 Compact, Honor 7, Lenovo P70 a snad brzy i Alcatel Idol 4) a nový iPhone SE také nevypadá zle. Čas prohodit platformu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze