Další Windows Phone od Huawei. Ascend W2 se 7,7 mm v pase

6

Dnes je velmi živo kolem čínského výrobce Huawei. Další informace odkrývají vyšší model s operačním systémem Windows Phone 8. Ascend W2 nabídne HD displej, silnou baterii nebo 8megapixelový fotoaparát.

Dnes jsme vás již informovali o ultra tenkém nástupci modelu Ascend P1 S a také již znáte první specifikace Ascendu P2. To však stále není vše. Huawei toho na blížící se veletrh v Barceloně plánuje více. Hodlá totiž posílit svou pozici mezi telefony s operačním systémem Windows Phone 8. Minulý týden tak trochu v tichosti světu představil Ascend W1, o kterém jsme vás samozřejmě informovali.

První fotografie Huawei Ascend W2

Nyní prosakují informace o vybavenějším modelu Ascend W2. Ten už se zařadí po bok nejvybavenějších telefonů se systémem od Microsoftu. Důkazem budiž 4,5palcový HD displej nebo dvoujádrový procesor, 1GB paměti RAM nebo interní úložiště o velikosti 16 GB. I přes velmi malou tloušťku, pouze 7,7 milimetrů, se do těla telefonu vměstnal akumulátor s kapacitou 2800 mAh. Očekávat můžeme tedy nadprůměrnou výdrž.

Čtěte také: Huawei Ascend W1 představen: premiéra s Windows Phone 8

Poslední informace se týká fotoaparátu. Ten by měl disponovat rozlišením 8 megapixelů. Představení proběhne takřka jistě na barcelonském veletrhu MWC 2013, který se uskuteční koncem února. Spekuluje se rovněž o ceně, která by se údajně měla pohybovat okolo 515 dolarů, tedy zhruba 10 500 Kč.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Tom
fajn. ZAtím mají windows phone přístroje tak 0,25 procento z palety nabízených typů. Bylo by fajn, když by to alespoň odpovídalo jejich tržnímu podílu. Oblíbenost Androidu je daná jendoznačně tím, že těch přístrojů je prostě nejvíc...
Jakub
Nokia Lumia 820 :D
sima
Ta baterka je blbost, tim by si Huawei protiřečil. Do tenčího a menčího telefonu dát o 200mAh menší baterku než je v Ascendu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze