Nástupce Huawei P1 S už v únoru. Bude údajně nejtenčí na světě

4

Neutichající boj o nejtenčí smartphone na světě se dočká dalšího pokračování v únoru. Na barcelonském veletrhu totiž Huawei plánuje představit nástupce loňského modelu Ascend P1 S.

Na loňském veletrhu CES 2012 jsme obdivovali Huawei Ascend P1 S, který uchvátil především šířkou 6,68 milimetrů a stal se tehdy nejtenčím chytrým telefonem na světě. Bohužel se na náš trh nikdy nedostal a museli jsme vzít zavděk modele Ascend P1 s tloušťkou 7,69 milimetrů. Pokud se podíváme na aktuálního rekordmana, tak jde o Alcatel One Touch Idol Ultra, který se chlubí tloušťkou jen 6,45 milimetrů.

Huawei Ascend P1 S - nejtenčím smartphone začátku loňského roku

Richard Yu za Huawei nicméně řekl, že na veletrhu MWC 2013 v Barceloně, který se koná koncem února, plánuje výrobce představit novou generaci řady Ascend P. Ta by měla být údajně ještě tenčí a konkrétně nástupce modelu Ascend P1 S by měl být ještě tenčí než výše zmíněný Alcatel. Plánovaný model by navíc měl nabídnout kovové tělo.

Více informací prozatím známo není. Nabízí se však jednoznačně otázka, jak daleko zajde snižování tloušťky. Myslíte si, že výrobci v dohledné době pokoří hranici 6 milimetrů?

Zdroje: unwiredview.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Ami
Proč se zaměřují na tenkost... Dle mého čím tenčí, tím se hůře drží.
kazan
Ja bych ty jejich tlouštky,uvadel v nejtluscim miste telefonu ne v nejtencím:)
blue.sun
Udelaji jeden vystavni kousek,par jakoze-prodejnich a tim to zase skonci...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze