Další generace Asus ZenFone se odhaluje v oficiálních materiálech

5

Veletrhy mobilních technologií se kvapem blíží a pochopitelně uniká stále více zákulisích informací. Po včerejším úniku Asusu ZenFone s duálním fotoaparátem uniká dnes i další zástupce, tentokrát se spíše průměrnou výbavou, který by však mohl zaujmout širší osazenstvo potencionálních zákazníků.

Nepřehlédněte:

Po včerejším úniku o Asusu ZenFone s duálním fotoaparátem unikají také oficiální informace o dalším, více nespecifikovaném modelu s kódovým označením ASUS_Z007. Ten podle specifikací nabídne 4,5palcový displej s WVGA rozlišením, konkrétně tedy 840 × 540 pixelů.

Asus ZenFone Z007

O výkonnostní složku se bude starat dvoujádrový procesor Intel, kterému bude sekundovat 1 GB paměti RAM. Operační systém bude Android ve verzi 4.4.2 KitKat a chybět samozřejmě nebude ani grafická nadstavba ASUS ZenUI. Baterie nabídne kapacitu 2 100 mAh.

Nový Asus nabídne také hned dvojici fotoaparátů, přičemž ten primární nabídne rozlišení 5 Mpx, sekundární fotoaparát pro videohovry nabídne rozlišení 0,3 Mpx. Asus v produktových materiálech nepochybuje, že díky funkční výbavě, nejnovějšímu prostředí ZenUI a exkluzivním službám nebude o výborné prodeje nouzi. O tom se pravděpodobně přesvědčíme již za pár týdnů.

Zdroje: phandroid.com, bluetooth.org

Diskuze ke článku
David
Nechci se v tom šťourat ale přední fotoaparát má mít podle obrázku 0,3megapixely a ne 3 :)
Maty
Na to, ze to je android tak je tam všechno slabé, kdyby to byl WP tak to stačí.. Ale na temto slabém procesoru (a ram,..) si myslím ze to bude zasekaná sračka
Miklik69
ASUS už není, co byl dřív. Zenphony přišly po půl roce a dodnes se neprodávají všechny modely. Zenwatch se měly prodávat před měsícem a kromě Alzy, která ho do nabídky zařadila (ale není dostupný) není nikde k sehnání. To samé s notebooky - úplně přesně na den jsem před 5ti lety kupoval G51jx - první notebook co přesně odpovidal tomu, co jsem chtěl (15,6" LCD , 1920x1080, 2x HDD, externí grafika GTX 260). Prostě v té době neměl konkurenci a dal to do prodeje ještě před Vánoci. Dneska e už nedá koupit G551, což je zhruba ekvivalent toho, co jsem koupil já. Navíc je i výrazněji horší, než u konkurence. Chybí mu 2 disky, není osazen GTX 970 (to má až větší 17 palcový NB, ale ten je zase moc velký). Například MSI GS 60 tohle všechno má a navíc je hodně tenký. Myslím, že ASUSu ujíždí vlak a jestli se rychle nedá do kupy, tak skončí podobně jako HTC.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze