Asus láká na nový telefon ZenFone a hodinky ZenWatch

2

Asus se probírá z krátkého předzimního spánku, který si pro sebe vyhradily společnosti Google a Apple. Obě korporace však esa již ukázaly a na řadu nyní přichází Asus, který dvěma obrázky a webovou stránkou láká na konferenci, která proběhne 28. října, tedy za necelý týden.

Asus nabírá na otáčkách a přestává spát. Na veletrhu IFA uhranul hlavně svými novými ZenWatch hodinkami, ale o nových ZenFonech jsme se toho moc nedověděli. To by se mělo brzy změnit a na 28. října si Asus přichystal konferenci nazvanou „Unlock the future,“ tedy „Odemkni budoucnost.“ Na stránce věnované konferenci lze najít dva poodhalující snímky, ze kterých se dá vyčíst, co Asus na konferenci představí.

TIP: Asus údajně připravuje nový 5,5palcový ZenFone na CES 2015

Upoutávky na událost

Na prvním snímku je vidět spodní hrana telefonu s dnes již tradičními Zen kruhy a červenou konstrukcí. Na první pohled to vypadá na velmi tenký telefon. Prostor pod displejem pak vypadá kovově a mohlo by se tak jednat o telefon vyšší třídy. Na druhém snímku pak lze vidět tvary hodinek ZenWatch, které by se mohly dočkat oficiálního data uvedení na trh.

Zdroje: phonearena.com, shop.asus.co

Diskuze ke článku
danny
uz slintam co to bude... pouzivam padfone infinity a86 a som nadseny a maximalne spokojny.
Karel
:-) tak z těch snímků lze vyčíst tak kulové......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze