Asus představí nový ZenFone s dvěma fotoaparáty na zadní straně

4

Blížící se veletrh CES 2015, který se jako každoročně odehrává začátkem ledna v Las Vegas, je příslibem přívalu nových zařízení. Aktivní na něm rozhodně bude také Asus, který už na svém facebookovém profilu láká na nového zástupce řady ZenFone. Jeho trumfem budou hned dva fotoaparáty na zadní straně.

Asus se svou řadou ZenFone zaznamenal vcelku slušný úspěch a nikoho nepřekvapí, když bude i v příštím roce tato řada pokračovat. Již za dva týdny bychom se v rámci veletrhu CES 2015 v Las Vega mohli dočkat představení druhé generace. Sám výrobce na ni již láká krátkým videem, které můžete shlédnout na jeho facebookovém profilu. Díky tomuto teaseru víme, že hlavním lákadlem bude duální fotoaparát na zadní straně. Díky tomu bude ZenFone buď umět pořídit 3D fotografie nebo měnit hloubku ostrosti, podobně jako HTC One (M8).

Asus ZenFone

Více se dozvíme patrně až 6. ledna, kdy má Asus naplánovanou tiskovou konferenci. Redakce mobilenet.cz se veletrhu CES 2015 účastní a vy se tak můžete těšit na čerstvé informace přímo z Las Vegas.

Zdroje: facebook.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Tom
Wtf to snad ne, to už ten paskvil od LB s tlačítky vzadu musí používat i Asus? Ty jejich Zenfony nepatří mezi nejprodávanější a tímto nesmyslem si zákazníky opravdu nezískají...
pedes
Je docela možné, že dvojitý fotoaparát (3D) se stane trendem stejně jako zvětšujícíc se úhlopříčka. Huawei (i HTC) to zkusily a uvidíme, když to ukazuje Asus, jak to bude na veletrhu.
mrtvá žížala
3D je dávno pasé, Asus nebude tak blbej aby do toho sel, kdyz se jini spalili. Radejc at se nauci pridat podporu LTE pro evropu, to vyuzije daleko vic lidi.
Stark
Zenfone se prodávají .
Je si se povede ten nový mobil ,tak bude velmi prodávány .
Očekávám že bude z cenovkou do 8000.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze