Cortana nově ještě více pomůže s organizací vašeho cestování

7

Hlasová asistentka Cortana se stále učí nové věci a snaží se být uživateli více nápomocna. Nyní se Microsoft při zlepšování zaměřil na organizaci vašich leteckých cest.

Windows Phone 8.1

Cortana od samého počátku sledovala vaše lety a včas vás upozornila na vaše plánované cesty. S nejnovější aktualizací se však Cortana posouvá mnohem dále. Nově Cortana zjistí, že jste dostali například mailem potvrzení o chystaném letu a sama se dotáže, zda budete chtít pomoci s organizací. Pokud odpovíte ano, vše již Cortana nastaví a zjistí za vás. Nebude ji následně činit problém na váš dotaz vypsat veškeré plánované lety například v daný měsíc či s konkrétní leteckou společností.

Jakmile se bude blížit váš odlet, Cortana vám včas oznámí, jaká je dopravní situace a kdy by bylo vhodné vyrazit na letiště tak, abyste vše v poklid stíhali. Po příjezdu na letiště vám Cortana nabídne mapu terminálu pro snadnější orientaci. Bude tak konec případnému dlouhému hledání, kde odbavit svá zavazadla. Následně vám Cortana řekne, kdy přesně se otevírá váš check-in na let. Samozřejmostí je včasné poskytnutí předpovědi počasí, a to až na 5 dnů dopředu ve vaší cílové destinaci. Vhod může přijít také převodník měn, který Cortana nabídne opět dle země, do které letíte.

Zdroje: blogs.bing.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Jenda Tangelmayer
Jenda Tangelmayer
Tak už jen tu češtinu a bude to paráda.
Standa
To si, myslím, ještě počkáme, pokud se vůbec dočkáme.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze