Chcete mít v Apple Music unikátní přezdívku? Pospěšte si

3

Apple spustil svou nejnovější službu Apple Music, která je hudebním i sociálním centrem nejen pro posluchače, ale také pro interprety. Nyní nastává boj s časem, který je důležitý při volbě vlastní přezdívky, kterou budete v Apple Music používat.

V celé aplikaci Apple Music, která je aktuálně dostupná pouze pro zařízení se systémem od Applu, budete vystupovat pod přezdívkou, kterou si sami zvolíte. V prvních dnech využívání je samozřejmě nejvyšší šance si zvolit přezdívku dle vlastních preferencí. Pokud Apple Music používáte v aplikaci na iOS, není nic jednoduššího, než klepnout na váš profil v levém rohu a následně využít tlačítka upravit v pravém horním rohu.

TIP! V Česku startuje Apple Music, zaplatíte 165 korun měšíčně

Následně můžete zadat takřka libovolnou přezdívku, jejíž délka nesmí překročit 32 znaků. Změna je snadná také skrze iTunes, kde se k úpravám dostanete skrze vaše jméno v horní části obrazovky. Čas je v tuto chvíli velmi důležitý, neboť vámi vybranou přezdívku si může zvolit někdo před vámi.

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
Veny
Díky za připomenutí už jí mám :D
Vojtěch Vincze
Vojtěch Vincze
Prostě jde jenom o číslo. Stačí začít... AppleSheep1 a pokračovat v řadě...Co bude volné, je Vaše a aspoň se v tom každý blbec, který si tuhle službu zaplatí, vyzná. A pak se může přezdívka třeba dražit. Například AppleSheep666 bude za ranec. :-)
Jenom jeden z nadpisů:
První dojmy: Apple Music nabízí proti konkurenci hlavně svou značku :-) :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze