České aerolinie nabízí oficiální aplikaci pro Windows Phone

3

Od konce března mohou uživatelé operačního systému Windows Phone vyhledávat a nakupovat letenky přímo skrze oficiální speciální aplikaci, kterou si pro ně společnost připravila. Uživatelé si samozřejmě mohou přikoupit také doplňkové služby, jako je výběr místa k sezení nebo zřízení cestovního pojištění.

Od konce března mohou uživatelé zařízení s operačním systémem Windows Phone oficiálně stahovat skrze Windows Phone Store aplikaci Czech Airlines, kterou si pro ně společnost připravila. Ta má umožnit to samé, co pro uživatele s operačním systémem Android a iOS, respektive vyhledávání a rezervaci letenek a samozřejmě také zakoupení doplňkových služeb, jakými jsou výběr místa v letadle anebo také výběr vhodného cestovního pojištění.

Oficiální aplikace Czech Airlines pro Windows Phone

Přímo v aplikaci lze pak kontrolovat rezervaci a zobrazit detailní informace o vašem letu. Samotná aplikace umožní také check-in, není tedy nutnost nosit s sebou další papírovou jízdenku. Nechybí ani speciální nabídky do zajímavých destinací a také zobrazení příletů a obletů. V aplikaci lze za letenky platit kartami VISA, MasterCard, American Express a Diners Club a pro zahraniční turisty se jistě bude hodit také lokalizace do jazyků, jako je němčina, francouzština, ruština a samozřejmě také angličtina.

Stáhnout Czech Airlines

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Petr
Fajn jen kdyby měli taky ,,konkurenceschopné,, ceny. Rozdíl několika tisíc na letence povedená aplikace nezachrání.
Luky
skvělá aplikace. Díky
ecube
otazka je ako dlho sa este udrzia vo vzduchu a nie appky, moja najhorsia skusenost je z paluby csa a pretransformuju sa na svojho nového najlepsieho kamarata travel service

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze