Ceny a datum vydání Windows 10 unikly na internet

18

Microsoft usilovně finišuje vývoj nových Windows 10 a ceny jejich samostatných verzí zatím ještě nezveřejnil. Na stránkách online prodejce Newegg se však už objevily nejen ceny, ale i datum možného vydání, jak verze Home, tak i Professional.

Ve výpisech předobjednávek na NewEgg.com se u Windows 10 Home objevila cena 109,99 dolarů (3 300 Kč s DPH), zatímco za Windows 10 Professional by měli zákazníci zaplatit 149,99 dolarů (4 500 Kč s DPH). Obě verze by přitom měly být vydány 31. srpna. Podle dosavadních informací by měly být Windows 10 hotové v červenci ve verzi RTM (Release to manufacture), která bude zaslána výrobcům zařízení.

TIP: Microsoft vypustil preview build 10130 s dalšími vylepšeními

Je však nutné zdůraznit, že tyto ceny se týkají samostatných verzí Windows 10, které budou nainstalovány na úplně nové počítače, na nichž běží starší verze Windows Vista nebo Windows XP. Microsoft již dříve oznámil, že spotřebitelé s Windows 7 a Windows 8.1 budou moci upgradovat na systém Windows 10 zdarma v průběhu prvního roku od jeho vydání.

Zdroje: newegg.com, newegg.com, winsupersite.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
geor
na ntb od fujitsu mám už update na win 10 dostupný, je to ale finálna verzia?
Pietor
No dnes mi na PC naskočilo toto:
http://ctrlv.cz/DgBN
Tak jsem zvědavý kdy to můj noťas stáhne...:-)
ST
No vidím, že nejsem sám, komu ta ikonka naskočila. No raději chvíli počkám, jaké budou z 10 zkušenostmi. Zatím jsem spokojený se 7.
Každopádně bych nějaké ty zkušenosti a srovnání přivítal.
saber
Mno na mým lenovu t60 to naskočilo taky. Co s tím? vždyť ještě ani nevyšli !! to jako mužem upgradovat dřív než vyjdou jo ?? Co to je ?!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze