Oficiální cena BlackBerry Passport: je vysoká, ale opodstatněná

26

O BlackBerry Passport se hovoří se značným zaujetím. A proč by také ne, nabízí na dnešní dobu netradiční konstrukci, která vystupuje z davu a na první pohled zaujme. Dlouhou dobu byla důležitou otázkou cena, kterou nyní John Chen prozradil pro americký trh, a je o něco nižší, než bychom nejspíše čekali.

Na BlackBerry Passport se čeká jako na slitování, a to z jednoho prostého důvodu, kterým má být jednoduše odlišnost. Ta je na první pohled zřejmá, jelikož Passport působí v dnešní době jako zjevení a lidé neví, jak na jeho design reagovat. Zástupy lidí se rozdělily na dva tábory, které design buď milují, nebo si nedokážou představit, jak se telefon bude dát používat. Čekalo se však stále na oficiální cenu.

BlackBerry Passport

Tu nyní potvrdil sám John Chen, výkonný ředitel BlackBerry. Na americkém trhu bude cena činit v přepočtu 12 800 korun bez DPH, tedy kolem 16 000 korun s DPH. V BlackBerry se prý pro tuto nižší cenu rozhodli po delším uvažování nad vyšší částkou 699 dolarů, tedy přibližně 18 600 korun s DPH. Oznámena byla také dostupnost, a telefon by měl být dostupný ve středu, kdy bude oficiálně představen a zahájen jeho prodej.

TIP: My jsme měli možnost Passport vyzkoušet a přinesli jsme vám první dojmy, které si můžete připomenout na videu níže.

BlackBerry Passport – první pohled

Zdroje: technobuffalo.com, online.wsj.com

Diskuze ke článku
Coubes
Musím přiznat, že kdybych odpoledne na crackberry nečetl informaci, že Passport bude stát v USA 599$ bez úvazku/dotace operátora, tak bych z téhle informace zde, příliš nerozluštil, kolik teda nakonec bude stát. Je to zbytečně zmatečně a komplikovaně napsáno. A 599$ se při současném kurzu pohodlně vleze pod 13tis Kč, pokud se nepletu. nicméně tak, či tak to bude pravděpodobně nejlevnější čerstvě představená vlajková loď na trhu, což je pro BB jen dobře a spoustu lidí v USA by to mohlo přesvědčit vzít si to u operátora prostě na vyzkoušení ze zvědavosti, což BB taky značně pomůže, jelikož nový systém, navíc s oficiálně instalovaným Amazon storem umí být přesvědčivý.
woodhome76
Teď si nejsem jistý,ale nemá být Passport představen pozítří,tedy ve středu 24.9?
Franta
A co je na tom nižšího 16000 se psalu už před dvěma měsícema.Což je teda slušná pálka.očekával jsem když napíšete nižší cena tak 13000 nebo 14000 a né 16000 to je pořád ta samá cena
Roman
dost zaujimava novinka,pre mna ta klavesnica je super,tesim sa na jej vyskusanie

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze