Asus připravuje další ZenFone: právě prošel certifikací TENAA

Čínský úřad TENAA odhalil další novinku. Tentokrát se jedná o nový ZenFone, který je prozatím znám pod označením Asus_Z00TDA. Známe dokonce i jeho detailní specifikace. Podle nich by měl rozhodně patřit do vyšší střední třídy.

Nejnovější ZenFone by měl nabídnout 5,5palcový displej s rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, což znamená vynikajících 401 pixelů na palec. Uvnitř jeho 10,8 mm tenkého těla o hmotnosti 170 gramů by se přitom měl nacházet prozatím blíže nespecifikovaný procesor s osmi jádry. Podporován přitom bude 2 GB paměti RAM a 16 GB vnitřní paměti. Využít budete smět i slot na paměťové karty, které jsou podporovány až do velikosti 32 GB.

A takto má nový ZenFone vypadat. Designem pravděpodobně příliš nenadchne.

Zadní fotoaparát do vínku dostal rozlišení 13 Mpx, zatímco přední snímač pro selfie 5 Mpx. Jako systém v současné době slouží Android 5.0.2 Lollipop. Dokonce víme i to, že bude nabízen ve zlaté a stříbrné barvě a bude podporovat LTE, Wi-Fi, GPS a Bluetooth. Informace o ceně nebo dostupnosti v současné době známy nejsou. Stejná situace panuje u data představení, toho bychom se však mohli dočkat na berlínském veletrhu IFA 2015, kterého se jako každoročně budeme účastnit.

Zdroje: mobipicker.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze