Apple iPad 5: unikají první snímky nové zadní strany

3

Poměrně živě se v posledních dnech spekuluje o páté generaci iPadu od Applu. Nyní se na internetu objevily údajné snímky zadního krytu.

Včera jsme vás informovali, že Apple možná chystá 128GB variantu svého iPadu. Otázkou je jen, v jaké generaci toto úložiště nabídne. Zároveň jsme zmínili spekulace, že se pátý iPad zřejmě designově inspiruje o menší varianty iPad mini. Ta se setkala s kladným přijetím a většině uživatelů se líbí.

Možná podoba zadního krytu iPadu 5

Za pravdu těmto domněnkám dává série uniklých fotografií, které mají údajně zobrazovat zadní kryt prototypu páté generace iPadu. Ta se zahalí do temně šedé barvy a velmi se podobá malému iPadu. V horní části krytu velkého iPadu si lze ještě povšimnout malé plastové části. V těchto místech by se pod krytem měla nacházet anténa pro sítě LTE. Stále však platí, že jde jen o spekulace a nový iPad takto vypadat nemusí. Dle posledních informací je totiž nová generace v plánu až v říjnu 2013.

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Jirka
Tak, pokud bude lepší než Sony Xperia Tablet Z, tak jdu do něj :-)
ha
tak já teda doufám, že se u mini neinspirovali!! jestli ano tak nekupuji(to jsem na něj čekal/čekám)..protože oloupany a poškrábany záda mít nechci!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze