Apple představil velký iPad Pro a iPhone 6s: sledujeme on-line

Již dnes v 19:00 představí Apple řadu hardwarových novinek. Akce se odehrává až v San Franciscu, ale s námi můžete sledovat celé dění živě a v češtině. Očekáváme nové iPhony (množné číslo už letos nikoho nepřekvapí), MacBooky a dost možná i větší iPad. Slovo ale pravděpodobně dostanou také Apple Watch, Apple TV a iOS 9.

Apple keynote 2015

Stejně jako před rokem Apple naplánoval svou klíčovou konferenci na 9. září. Přesuneme se společně do San Francisca, kde má dnes představit především nové iPhony, MacBooky, dočkat se ale můžeme také většího iPadu a nové generace Apple TV. Co nás dnes pravděpodobně čeká jsme pro vás rozebrali v tomto článku. Minulý rok konferenci zakončila stylově kapela U2. Jaké překvapení pro nás skrývá Apple letos?

Sledovat můžete naše živé textové zpravodajství přímo v tomto článku nebo si pustit originální video na tomto odkazu. To můžete sledovat buď na zařízeních od Applu, nebo v prohlížeči Microsoft Edge na Windows 10. Nejnovější zprávy se dozvíte také na našem Twitteru. Začínáme v 19:00.

Diskuze ke článku
Honza
Tohle má alespoň vždy nějakou úroveň. Oproti skrachovalci Microsoftu. Bože, ať už je ten pseudonymem OS mrtvej !
tmaska
Blba otazka ale bude dneska predstaven finalni ios 9 nebo dokonce vypusten ?
GT
Dufam, ze sem nejaka dobra dusa nahodi link na live stream pre VLC prehravac, VDAKA.
AppleBITCH
Otvorte si to na Microsoft EDGE!! http://www.apple.com/apple-events/september-2015/
Mne to tam ide online :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze