Nejenom iPhony 11. Co všechno může Apple v úterý večer ukázat?

8
Nejenom iPhony 11. Co všechno může Apple v úterý večer ukázat?
  • Hodinky dostanou nejspíše jen facelift
  • Spekuluje se o iPadu Pro, MacBooku Pro a sledovacím přívěšku
  • Apple se opětovně zaměří také na služby

Už jen hodiny zbývají do jedné z nejdůležitějších událostí celého roku ve světě mobilních telefonů. Apple bude představovat nové iPhony a společně s nimi i mnoho dalšího ze světa hardwaru i služeb. Protože jsou tyto novinky tajemstvím, které se střeží jen velice obtížně, už nyní si můžeme udělat poměrně jasný obrázek, na co všechno se můžeme v úterý v sedm večer těšit.

iPhone bez překvapení

Asi nejlépe zmapovanou novinkou je trojice nových iPhonů. Asi dlouho se bude diskutovat o jejich fotoaparátech, respektive o jejich designu. Po funkční stránce nás ale nejspíš žádné velké překvapení nečeká, vše se odehrává formou pomalé evoluce.

Apple iPhone 11

Hodinky dostanou facelift

Naopak o hodinkách Apple Watch jsme se toho moc nedozvěděli, takže Apple nejspíše žádné nepředstaví, nebo je velice dobře skrývá. Spekuluje se o tom, že stávající model by mohl dostat nové a luxusní materiály, všichni se pak mohou těšit na nové funkce.

Nové iPady?

Pravděpodobné je také představení iPadu Pro. Přeci jenom, když si dali v Applu tolik práce s operačním systémem iPad OS, chtělo by to taky nějaký pořádný hardware, na kterém by mohl předvést všechny svoje schopnosti.

Maličkosti potěší

Možná na sebe strhne největší díl pozornosti nějaká maličkost, však znáte ono magické „one more thing“. Černým koněm tohoto představení by mohl být malý přívěšek na klíče, s jehož pomocí můžete hlídat a lokalizovat důležité předměty.

Apple tag

Už dlouho se také spekuluje o tom, že by AirPods mohla doprovodit nějaká velká sluchátka přes uši, samozřejmě s aktivním potlačením okolního hluku. Anebo tuto funkci dostanou společně s voděodolností nová AirPods?

Počítače a služby

Nejpravděpodobnějším kandidátem na odhalení je letos na podzim 16palcový MacBook Pro. Možné je i uvedení nových HomePodů. Stejně tak se nejspíše dočkáme představení dalších detailů služeb Apple TV+ anebo Apple Arcade, které se pomalu ale jistě blíží ke svému spuštění.

Apple TV+

Bude to zlomový rok?

Apple se bude muset snažit udělat opravdu dobrý dojem. Pryč jsou ty doby, kdy stačilo uvést inovovaný iPhone a počkat si, až se před prodejnami začnou srocovat davy. Zájem o nové telefony pomalu opadá a Apple se navíc ocitl na bojišti obchodní války mezi USA a Čínou, kvůli čemuž jeho produkty nejspíše podraží.

Jak se s tím vším tento zásadní hráč vyrovná můžete sledovat už 10. září v 19.00, a to nově i prostřednictvím YouTube. Samozřejmě nezapomeňte navštívit mobilenet.cz, kde vás seznámíme se všemi důležitými novinkami.

Diskuze ke článku
xzeit
Na Huawei Mate 20 Pro s teleobjektivem se tohle nikdy nebude chytat ani zdaleka.
Pepe
"Nejenom iPhony 11. Co všechno může Apple v úterý večer ukázat?"
DOUFÁM ŽE TIM UKÁŽE PÉRO! HEZKY LIVE

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze