Aplikace Lumia Beamer to má za sebou, už si ji nestáhnete

24

Microsoft pokračuje v rušení dříve praktických a oblíbených aplikacích, které ve většině případů vznikly ještě pod hlavičkou Nokie. Minulostí se tak stává i existence aplikace Lumia Beamer pro snadné sdílení obsahu na displeji telefonu.

Lumia Beamer

O čistce, kterou Microsoft ve svých aplikacích chystá, jsme vás informovali již zkraje září. Mezi vybranými aplikacemi, jejichž dny byly sečteny, se ocitla i oblíbená aplikace Lumia Beamer, dříve známá pod názvem Nokia Beamer. Připomeňme, že aplikace dokázala v reálném čase promítat například fotky či prezentaci z displeje telefonu na televizi či počítač, který nabízel webový prohlížeč. Spojení probíhalo pomocí generovaného QR kódu.

TIP! Testujeme nové Lumie 950 a 950 XL (on-line blog)

Microsoft dle oficiálních informací ukončil chod aplikace k 30. říjnu 2015. Pravděpodobně však aplikaci bylo možné i nadále využívat. Aktuálně ji dokonce stále najdete ve Windows Storu, avšak pouze při hledání skrze webové rozhraní. Při snaze si aplikaci stáhnout do telefonu s Windows Phone 8.1 nebo Windows 10 Mobile jsme již nebyli úspěšní. Aplikaci tak Microsoft definitivně zrušil a prozatím bez adekvátní náhrady.

Zdroje: windowscentral.com

Diskuze ke článku
backup
Lze instalační soubor zazálohovat a poté kdykoli instalovat z vlastního úložiště?
pat
tak oni to musia vsetko obmenit. aby to zapadalo do win10 dizajnu. vcera mi napr nesla spustit kamera a aplikacia ma odkazovala na store aby som si stiahol novu windows kameru.

celkovo je podla mna ten redizajn velmi podareny, odstranili sa obrovske popisky kariet zaberajuce miesto na displeji, dizajn je bezproblemovo pouzitelny na pc alebo telefone.
Radek Kadlčík
Radek Kadlčík
Podle me by te aplikace nebylo škoda, ikdyby ji stahli ze store napořád, WP mam již několik let a tuto aplikaci jsem použil max 1 nebo 2x.
Lukáš Meistner
Lukáš Meistner
Já ani nevěděl na co je. Také jsem ji nikdy nepoužil. To ale asi neznamená, že nikomu nechybí. Každopádně nechápu, že do WM10 nepůjde nainstalova Here navigace. To už mi trošku vadí?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze