Adobe přidalo do Readeru pro Android placené exportní funkce

Adobe vydalo novou verzi své oblíbené aplikace pro práci s dokumenty PDF Reader pro Android. Aplikace obsahuje řadu nových vylepšení, ale tou hlavní novinkou jsou placené funkce. Aplikace sama o sobě zůstává zdarma, ale pokud chcete používat nové exportní funkce, musíte zaplatit měsíční předplatné přes vestavěný obchod.

Pro všechny uživatele si Adobe Reader připravil například nového správce souborů, podporu funkce více oken nebo nové a vylepšené vyhledávání textu pomocí zobrazení fragmentů. Vylepšena je online nápověda s dalšími informacemi o aplikaci Adobe Reader a zlepšen byl i výkon v zařízení x86

To nejzajímavější si nicméně Adobe schovává pro platící zákazníky. Na výběr máte ze dvou exportních balíčků. Levnější Adobe ExportPDF přijde měsíčně na 1,64 eura (44 Kč) a za to dostanete konvertování PDF do Wordu (DOC, DOCX), Excelu (XLSX) a RTF, rozpoznávání písma z naskenovaných dokumentů a přístup přes desktop a mobile, a 10 GB volného místa na cloudu Acrobat.com.

Dražší Adobe PDF Pack, který stojí již 9,21 eura (250 Kč) za měsíc, nabídne neomezené PDF konverze, vytváření PDF z wordových, excelových a powerpointových souborů a naopak. Ukládání obrázků a naskenovaných dokumentů do PDF. Stejně jako levnější balíček nabízí i on online přístup z desktopu a mobilního zařízení, ale v ceně je rovnou 50 GB volného místa na Acrobat.com.

Stáhnout Adobe Reader

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: play.google.com, androidpolice.com, androidbeat.com, cultofandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze