Adobe vydal Lightroom pro Android: na měsíc je zdarma

3

Adobe vydává na Android další kvalitní aplikací, kterou už mohou nějaký ten měsíc znát uživatelé iOS. V obchodě Google Play se objevil pokročilý grafický editor Lightroom.

Program Adobe Lightroom existuje již dlouhý čas pro desktop a loni vyšel pro systém iOS. Zkraje roku 2015 se dočkali také případní zájemci se zařízením, které pracuje s operačním systémem Android. Adobe Lightroom Mobile nabízí pokročilé úpravy vašich snímků a hodí se také především pro poloprofesionální fotografy. Aplikace dokáže například pracovat s fotografiemi ve formátu RAW. Možností úprav je nespočet a pro pohodlnou práci se samozřejmě hodí výkonný telefon či tablet s dostatečně velkým displejem.

Adobe Lightroom

Za povšimnutí stojí také provázanost s Adobe cloudem nebo možnost snadného sdílení na sociální sítě. Pokročilý program si můžete stáhnout do jakéhokoliv zařízení s Androidem 4.1 a novějším. Dle očekávání to ale není zadarmo a na začátek máte pouze 30denní zkušební verzi.

Stáhnout Adobe Lightroom

Google Play App Store

Zdroje: blogs.adobe.com, theverge.com

Diskuze ke článku
David Boháč
David Boháč
Asi se budu ptát trochu hloupě ale po uplynutí 30ti denní doby musím mít Creative Cloud nebo mi stačí zakoupená licence klasického Adobe Lightroom 5 pro desktop? Děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze