Začínáme testovat LG G4: ptejte se nás na to, co vás zajímá

94

Do redakce nám dorazil další netrpělivě vyhlížený špičkový mobilní telefon – LG G4, které už za několik týdnů vstoupí i na český trh. My jsme novou vlajkovou loď korejského výrobce v redakci právě začali podrobně testovat a samozřejmě vás nemůžeme připravit o klasické unboxing video. Ptejte se nás na to, co vás zajímá!

LG G4

LG G4 bylo představeno v dubnu v Londýně, kde jsme jej mohli přímo podrobně vyzkoušet. Novinka se nám dostala do rukou ještě na několik dní v Praze a byli jsme s ní velmi spokojeni. Nyní nám do redakce dorazil finální kus, který podrobíme našemu testu. A jako s každou správnou vlajkovou lodí začínáme kultovním „unboxing“ videem, ve kterém si telefon rozbalíme, stručně představíme a poprvé zapneme.

LG G4 – unboxing

S telefonem, který by již měl obsahovat software, se kterým vstoupí i v Česku do prodeje, jsme pořídili i několik fotografií. Lze očekávat, že výsledky se budou nadále zlepšovat s přicházejícími updaty.

Telefon se začne v Česku prodávat začátkem června, už nyní si jej ale můžete předobjednat. Cena v předprodeji startuje na 15 999 Kč za plastovou verzi a na 16 999 Kč za tu koženou. Není vyloučeno, že LG tyto příznivé ceny ponechá i pro standardní prodej tak, jako v minulosti. Oproti přímým konkurentům, jako jsou Samsung Galaxy S6, HTC One M9 nebo Apple iPhone 6 to je výhodnější cena, ne ale tak nízká, jako v případě LG G3, které bylo ještě levnější.

LG G4 čerstvě po vybalení z prodejního balení, ve kterém chybí sluchátka

LG G4 právě v redakci testujeme. Ptejte se nás na to, co vás zajímá a my vám odpovíme přímo v diskuzi nebo zahrneme poznatky do chystané recenze a videopohledu. V dalších dnech a týdnech se samozřejmě můžete dále těšit na zajímavý obsah o LG G4. Zatím si můžete přečíst naše podrobné první dojmy s videem nebo zkušenosti po několika dnech používání.

Technické parametry LG G4

Kompletní specifikace
Konstrukce148,9 × 76,1 × 9,8 mm, 155 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 5,5" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát16 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 808 MSM8992, CPU: 4×1,4 GHz + 2×1,6 GHz, GPU: Adreno 418
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: 450 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor3 000 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 2:17 hodin
Dostupnostkvěten 2015,
Diskuze ke článku
stanislav
Prosim o srovnani se samsung galaxy s6 hlavne displej a fotak g4 vs s6 a zahrnout to nejak do recenze ktery je lepsi diky
Matěj
Zdravím prosím o fotku ve tmě a ukázku ryhclosti závěrky třeba na stativu nebo tak, to mne velmi zajímá třeba bych ssebou nemusel všude tahat zrdcadlovku
Michal
Jaká je kvalita a hlasitost reproduktoru, je tam posun k lepšímu od G3? Díky.
Lukas
Detailnejsie porovnanie fotakov by bolo super

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze