YouTube Music Key: prémiová služba pro hudbu z YouTube

2

YouTube s největší pravděpodobností připravuje placenou službu, která vám dovolí poslouchat neomezené množství hudby s podporou offline režimu. Má se jednat o službu, která je podobná Google Play Music, akorát s větším množstvím skladeb a interpretů.

YouTube si konečně uvědomilo, jak obrovskou zásobu písniček, koncertů a jejich remixů má k dispozici. Co lepšího s nimi udělat, než je monetizovat, že? YouTube chystá službu YouTube Music Key, která vám dovolí rychle vyhledávat videa a poslouchat z nich pouze zvuk a to bez reklam, takže můžete ušetřit data na vašem tarifu.

YouTube

Nová služba ale nebude bez kompromisů. Očekává se cena 9,99 dolarů měsíčně, tedy kolem 220 korun. Za tuto cenu dostanete přístup k dvaceti miliónům vysoce kvalitních skladeb. Server AndroidPolice také zmiňuje něco, co se nazývá „background audio,“ což volně přeloženo znamená „zvuk na pozadí,“. Doufejme, že nebudeme muset platit poplatek jenom proto, abychom mohli přehrávat videa z YouTube na pozadí a nemuseli tak mít otevřenou stránku s videem, kde se pravděpodobně budou zobrazovat reklamy tak, jako doposud. Zároveň si Google škodí na vlastním písečku, jelikož již nabízí službu Google Play Music, která funguje podobně, akorát nenabízí takové množství písniček. Uvidíme, co si pro nás YouTube nakonec připraví.

Screenshoty ze služby YouTube Music Key

Zdroje: androidcommunity.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Patrik Netexik Halmi
Patrik Netexik Halmi
Ještě mít ten extra FUP.
jmeno
Uz som sa zlakol, ze Google chce urobiť vlastnú alternativu služby VEVO.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze