Google+ komentáře v aplikaci Youtube pro Android

2

Komentáře na YouTube byly pro mnohé hororem, to se má však změnit. Google vypouští novou verzi, která je svázaná s G+ a přináší spoustu vylepšení. Můžete komentovat ve vláknech, sdílet komentáře veřejně nebo jen s určitými kruhy. Hlavně nás ale zajímá, že Google už teď začal vypouštět nové komentáře i pro mobilní verze Youtube.

Google po dlouhé době inovuje komentáře na YouTube. Už také bylo načase, nefungovaly pořádně odpovědi a většinou to byl takový zmatek, že u hodně komentovaných videí to nešlo vůbec sledovat. Tentokrát využívá systému z Google+. Hlavním cílem je přinést lepší strukturování, přehlednější moderování a více funkcí. Komentáře, které by vám měly být bližší, jsou nyní nahoře. Stejně tak můžete videa komentovat veřejně nebo v rámci svých kruhů. Kromě webové verze se také změna týká mobilní aplikace, která by se k uživatelům měla dostat postupně.

YouTube

Pokud náhodou máte Nexus 5, tak už nový systém vidíte automaticky. Někteří ještě musejí čekat. Na co se těšit? Pro komentování na Youtube nyní využíváte svůj Google + účet, komentáře pak můžete rovnou sdílet i na svůj G+ profil. V komentářích můžete označovat své přátele z kruhů a nastavujete viditelnost (sdílení veřejně nebo pouze s kruhy).

Pokud už k novým komentářům máte přístup, co si o nich myslíte? Je to změna k lepšímu?

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
Kerikus
Dobrý den, máte chybu v nadpisu.
Vlastimil Bartošák
Vlastimil Bartošák
Jo už to mám od včerejška na Note 3 a musím uznat je to mnohem lepší a hlavně přehlednější :)
Skvělá práce Google!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze