Youradio: poslouchejte hudbu v mobilu kompletně zdarma

6

Nechcete si hudbu kupovat, ale poslouchání vás baví? Síť rádií Lagardère má pro vás řešení. Stáhněte si aplikaci Youradio, která vám streamuje hudbu do telefonu zdarma. Navíc obsahuje takové funkce, jako je budování playlistu podle nálad. K dispozici je pro Android, iOS a do konce roku se ještě objeví na Windows Phone.

Francouzská společnost Lagardère, provozující u nás síť rozhlasových stanic v čele s Evropou 2 a Frekvencí 1, se činí také v mobilním odvětví a snaží se jít s dobou. A tak ve spolupráci se společností Cleevio připravila aplikaci pro poslech hudby. A nejde o nijak malý projekt, snaží se na našem trhu konkurovat službám Deezer, Rdio, Pandora či blížícímu se Spotify. Svou funkčností ale v mnohém připomíná iTunes Rádio.

Mezi nejzajímavější funkce patří možnost vytváření playlistu podle nálad či zvolených interpretů - podobně jako to dělá právě iTunes Rádio. Stačí tak třeba zadat několik interpretů a aplikace pozná, na co máte chuť. Můžete také využít předpřipravených nálad, díky čemuž třeba narazíte na něco nového. Zásadní zprávou je, že si můžete hudbu stáhnout do telefonu a poslouchat třeba na cestách, kdy si chcete šetřit mobilní data. Takto si můžete rezervovat až 120 minut hudby. Takovou třešničkou je funkce uspání a budíku. Ta první vám dokáže přehrát oblíbenou melodii před spaním a pak se umí sama vypnout. Druhá funkce vás jednoduše probudí oblíbenou písničkou.

Aplikace pro Windows Phone a speciálně upravená verze pro iPad budou k dostání do konce roku 2013.

Stáhnout Youradio

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Michael Vávra
Michael Vávra
Musím říct, že super aplikace. Jsou tam úplně staré klasiky, ale i novinky co jsou vydané snad jen pár dní a dokonce jsem našel pár skladeb z ještě nevydaných alb. Možnost ukládat si hudbu na cesty je super bonus. Aplikace sice občas spadne, ale když je celkově zadarmo, tak se to dá omluvit. Zatím do příchodu iTunes Radia do ČR super alternativa.
Ovladani
Trosku nechapu to ovladani :( jak to funguje nechce me nekdo dat FB a poradit ?
jirka.r
paradni aplikace hlavne je tam ceska hudba a ovladani taky neni spatne :-))
David Stebila
David Stebila
vazne je to pecka a po dnu testovani musim vytknout jen jednu vec a tou je nejaky ten widget....nebo aspon sem zadny nenasel ale jinak je to luxusni vec a opravdu nema chybu!!!a zdarma??? podivejte se na konkurenci od deezer.....proc platit kdyz tohle funguje naprosto sqele :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze