Získejte Runtastic PRO pouze dnes zdarma

88

Pokud budete rychlí, tak můžete získat jinak placenou aplikaci Runtastic PRO zcela zdarma. Ale pozor, akce platí pouze dnes pro systémy Android, iOS a Windows Phone. Stačí se řídit návodem, který si můžete přečíst v tomto článku.

Vyrazit běhat bez chytrého zařízení je dnes pomalu nemyslitelné. Runtastic je aplikace, která zaznamenává vaše výsledky a nabízí řadu dalších možností. Můžete si plánovat trasy, sledovat svou polohu, porovnávat výsledky a nechybí ani zdravotní informace. Výhodou jsou také měsíční přehledy. Pouze dnes můžete využít akce a získat Runtastic PRO zdarma. Aplikace je tak bez reklam, využijete ji i na další disciplíny, můžete si nastavit osobní cíle nebo srovnat plán s počasím. V neposlední řadě je tu také hlasový trenér.

Pro iOS a Windows Phone stačí zdarma stáhnout aplikaci Runtastic PRO a už vám zůstane. Pro Android stáhněte verzi zdarma a přímo v aplikaci uplatněte promo kód „FREE-UBTP-XPTP“.

Stáhnout Runtastic

Google Play Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

Zdroje: runtastic.com

Diskuze ke článku
franta
kam se to má v tom androidu napsat?? nemůžu to najít
Petr
To se musí napřed založit účet? Bez účtu to nějak nemůžu najít. Mám PRO verzi něčeho jiného, chtěl jsem tohle jako zálohu zatím bez vytvoření účtu.
Jirka
mám si stáhnout free verzi a v ní vložit promo kód,nebo placenou verzi.....,díky
Dusan
Nefunkcni

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze