Xiaomi zítra představí novinku Redmi Note 3 s procesorem Helio X10

6

Konec kalendářního roku bývá, co se týče nových produktů, klidnějším obdobím. Úplný klid však nikdy nenastane a důkazem může být Xiaomi, které zítra chystá představení nového tabletofonu Redmi Note 3, kde se můžeme těšit například na procesor Helio X10 od MediaTeku.

Potvrzení příchodu novinky přichází z míst nejvyšších, a to z oficiálního účtu Xiaomi na čínské sociální síti Weibo. Tam se objevil teaser lákající na nový model Redmi Note 3. Výbava již také není žádným velkým tajemstvím. Displej by mít úhlopříčku 5,5 palců nabídnout Full HD rozlišení. O výkon se bude starat osmijádrový procesor Helio X10 od MediaTeku. Dále bude novinka dělena na dvě verze. Slabší poskytne 2GB operační paměť a 16GB úložiště. Silnější pak přispěchá s 3 GB RAM a 32GB úložným prostorem. V obou případech bude k dispozici slot pro paměťovou kartu.

Xiaomi Redmi Note 3

Prozrazeny jsou dokonce také rozměry, které činí 149,98 × 75,96 × 8,75 milimetrů, a rovněž hmotnost, která je 165,97 gramů. Za její výší může stát také poměrně silná baterie s kapacitou 4 000 mAh. Poslední informace hovoří například o 13megapixelovém hlavním fotoaparátu a čelní kamerce s 5 megapixely nebo o podpoře dvou SIM karet. A nakonec k tomu nejdůležitějšímu, premiéra novinky se bude konat již zítra, 24. listopadu.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
HOST
Mně to kromě té baterky přijde jako RedMi Note 2.
Hynek
Mít ještě česká pásma LTE, tak už určitě mám nějaký telefon od Xiaomi...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze