Xiaomi údajně chystá model Mi Edge se zakřiveným displejem

7

Ambiciózní čínský výrobce Xiaomi se ničeho nezalekne a hodlá se prodrat mezi největší výrobce chytrých telefonů. Důkazem může být údajně chystaný model Mi Edge, který nabídne po vzoru Samsungu zakřivený displej po obou okrajích a samozřejmě i velmi dobrou výbavu.

Se zakřiveným displejem na jedné straně přišel před rokem Samsung Galaxy Note 4, letos jej následovaly modely Galaxy S6 edge a Galaxy S6 edge+,které mají zakřivené obě strany displeje. A právě model v tomto designovém stylu údajně chystá také Xiaomi a měl by nést jméno Mi Edge. Nepůjde o žádného obra, displej by měl mít úhlopříčku 5,2 palce a díky zakřivení bude i lépe ovladatelný. Rozlišení má být 2 560 × 1 440 pixelů a výsledná jemnost 565 ppi.

Xiaomi Mi Edge
Možná podoba chystaného Xiaomi Mi Edge

V případě výbavy se spekuluje o procesoru Snapdragon 808 a operační pamětí s velikostí 3 nebo 4 GB. Možná výrobce nasadí také čtečku otisků prstů. K představení by údajně mělo dojít během října a dokonce se již hovoří o ceně, která se má pohybovat kolem 390 dolarů (bez daně), tedy přibližně 11 500 Kč s daní.

Zdroje: phonearena.com, droidfeed.net

Diskuze ke článku
patree
Trubky..puvodne se tenhle projekt jmenoval Xiaomi Arch, vznikl driv nez trapny Galaxy Edge
dsd
Nic proti xioami ale docela kopirka samsungu :( Ale stejne se to bude prodavat lepe jak samsung galaxy s6 edge :D
Malcolm
Bude to jako kopírka S6 Edge s troškou jinou,, slabší" výbavou, ale cenově to bude trhat nejen Asijský ale i Evropský trh, o 9 tisic kč bude.levnější než.Samsung
slupka
no jestli tohle představí,tak Samsung může zavřít krám s modelama note.tohle čínské ještě nepredstavene něco bude asi o půlku levnější a bude to mít android.takze tak jako tak na tom člověk může ušetřit :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze