Xiaomi dokázal prodat 200 tisíc kusů modelu Mi2S za necelou minutu

25

Xiaomi dělá skvělé a především velmi přístupné smartphony, bohužel však jejich dostupnost ve světě není nejlepší. Zatímco my sledujeme Samsung a jeho boj s Applem, nejnovější modely Xiaomi se těší obří oblibě a prodávají se v množství statisíce kusů během vteřin. Doslova. Nejnovějšího modelu Mi2S se totiž prodalo 200 tisíc kusů za pouhých 45 vteřin.

Jak je to možné, ptáte se? Inu, podobný styl distribuce není pro Xiaomi nic nového. Své přístroje totiž prodává po dávkách vždy několikrát za čas, což je důvod podobně divokých čísel. Starší model Xiaomi Mi-One díky tomu dosáhl hranice 300 tisíc kusů za pouhé 4 minuty. Novinka ale vytvořila nový rekord a opět potvrdila oblíbenost tohoto výrobce.

TIP: Přečtěte si více o dvojici novinek – modelech Mi2S a Mi2A.

To rozhodně není náhodou. Mi2S totiž nabízí nejen stylový uhlazený design, ale také čtyřjádrový procesor Snapdragon 600 s taktem 1,7 GHz, 2 GB operační paměti či 4,3palcový HD displej. V benchmarku AnTuTu se zařízení umístilo dokonce před vychvalovaným Galaxy S 4, takže není těžké pochopit jeho kvality.

Podobný skvost navíc umí Xiaomi zabalit do lákavé ceny. Verze s 16 GB interního úložiště se prodává za „pouhých“ 320 dolarů, tedy necelých 8 tisíc Kč s daní. Proč se něco podobného neprodává i u nás?

Zdroje: androidauthority.com

Diskuze ke článku
Karel
Nabídněte ho tady se startovací cenou za sedmičku včetně DPH a jdu do něj bez váhání.
Aleš
Kdyby to nebyla firma z Chiny, tak bych měl nějaký ten zájem ;) .....
pepa
Na eBay ho mají za cca 460,- USD včetně poštovného, takže když se ještě připočítá daň, tak to vychází na nějakých cca 11000,- Kč.
kiki
rozdiel je vyrobit ,poskladat a navrhnut ,, napr taka nokia ma navrhnuty fon v europe, sw ma z ameriky od MS ale aby cena bola nizsia daju ho poskladat v cine , ale ak mam kupit fon ktory ma cinsky sw, navhrnuty v cine a poskladany v cinee tak boze chraannn , jedine ze ten xiamo ci co ma aspon americky sw od google, inac nula bodov, klasicky android, nulova inovacia , taka nokia ma inovacii az az , ktore vymysleli europski inzinieri a nie sikmooky ludiaa, takze to je dost rozdiel , to ze ich nokia da poskladat v cine to je kvoli tomu ze je v krize a aby setrilo, robi to kazdy vyrobca, bohuzial , mal som nokiu n9 ktora bola posledna made in finland, to boli casy, ale zato mozme my sami , aspon okrem mna a par tisic ludi ktori kupuje kvalitu a nie made in korea a neviem coo , proste keby kazdy kupoval nokiu tak stale mame made in germany, hungary,finland atd , proste made in EU, ale nokia zaspala dobu a ludia sa sklamali v nokiii tak zacali kupovat shitne samsungy,htc,sony atd

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze