Obří Xiaomi Mi Max uniká na další fotografii (4× aktualizováno)

Čínské Xiaomi by se letos mohlo vytasit s novinkou, která zaujme všechny vyznavače tabletofonů s velkými displeji. Spekuluje se o novince Max, jejíž displej by měl nabídnout úhlopříčku 6,4 palce a Quad HD rozlišení. Představení novinky padá na 10. května a mimo telefonu bude představená i nová verze nadstavby MIUI 8.

Aktualizováno 3. 5. 2016

Týden před naplánovanou oficiální premiérou uniká Xiaomi Mi Max na dalším renderu. Tentokrát se na chystanou novinku můžeme podívat z profilu, který se jeví jako velmi tenký. Potvrzena jsou také tři senzorová tlačítka pod displejem a stejně tak celkově velmi malé rámečky kolem displeje.

Xiaomi Mi Max

Aktualizováno 26. 4. 2016

Základní informace o chystaném modelu Xiaomi Max, jež se má představit 10. května, už víme. Nyní společnost potvrdila, že se chystá představit i novou verzi své nadstavby MIUI s číslovkou 8. K tomuto vyjádření navíc společnost uvedla i první seznamovací video. Nové prostředí tedy bude jistě i v očekávaném modelu Max, který má přijít s obřím 6,4palcovým Full HD displejem a Snapdragonem 650 spolu se 2 GB RAM.

Aktualizováno 25. 4. 2016

Postupně se odhalují střípky výbavy chystaného Xiaomi Max. Očekávejte spíše výbavu střední třídy se 6,4palcovým displejem a Full HD rozlišením. Výkon telefonu bude dodávat procesor Snapdragon 650 společně se 2GB operační pamětí. Hlavní fotoaparát má mít 16 megapixelů, čelní kamerka 5 megapixelů. Xiaomi již navíc prostřednictvím čínské sociální sítě Weibo.com prozradilo, kdy dojde k představení. Na premiéru se můžeme těšit již 10. května.

Xiaomi Max

Aktualizováno 21. 4. 2016

Pravděpodobně chystané Xiaomi Max, které má nabídnout obrovský 6,4palcový displej, se dnes ukázalo na prvním renderu. Jeho pravost nelze ověřit, ale základní konstrukce odpovídá fotografii níže v článku. Díky renderu se ujasňuje, že čtečka otisků prstů bude umístěna pod displejem ve formě hardwarového tlačítka. Další informace ohledně výbavy či představení však stále odhaleny nebyly.

Xiaomi Max
Xiaomi Max

Původní informace z 18. 4. 2016

Spekulovaný Xiaomi Max údajně unikl na fotografii, kde je zachycen rám telefonu. Dále nám snímek odhaluje poměrně malé rámečky nebo senzorová tlačítka pod displejem. Chystaný model by mohl nabídnout i čtečku otisků prstů, která by měla být umístěna na zadní straně. Úhlopříčka velkého displeje se má zastavit až na 6,4 palcích a rozlišení poskytne Quad HD komfort.

TIP! Recenze Xiaomi Mi 5 – Vlajková loď pro Čínu

Xiaomi Max

Poslední spekulované informace z výbavy se týká procesoru, kterým by měl být výkonný Snapdragon 820 od Qualcommu. Současné odhady tvrdí, že k představení by mohlo dojít v průběhu května letošního roku.

Zdroje: news.mydrivers.com, fonearena.com, gizmochina.com, gsmarena.com, gfxbench.com, weibo.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
xXx
To je sice prima, ale nebude mit evropske LTE.
K tomu Huawei asi zabije P9 MAX tim, ze nebude mit spickovy HW jako P9 Plus.
Tak co sakra zbyva, kdyz clovek chce mit spickovy telefon s uhloprickou nad 6''???
Marduch
P9 Max má mít K950, nebo ne?
Martin P.
To Marduch 12:20:08 :... Ano Kirin není považován za špičku. Hrubý výkon CPU je dobrý , grafický je průměrný až hůře díky ne-optimalizaci. Grafika tak odpovídá Smapdragonu 805
Xwert Is
Xwert Is
No neviem 100 ľudí 100 chutí ale nedokážem si predstaviť fungovať s takým veľkým telefónom.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze