Windows Phone Store překonal metu 150 tisíc aplikací

32

Dnešní ranní zpráva potěší všechny majitele telefonů s operačním systémem Windows Phone. Obchod s aplikacemi zvaný Windows Store se totiž začíná rychle rozrůstat.

Operační systém Windows Phone je bezpochyby zajímavý, neotřelý a jde si vlastní cestou. Jeho masivnějšímu nástupu brání mimo jiné také malý počet aplikací. Kdo si s telefonem rád hraje, zkouší aplikace či prahne po nových herních titulech, mívá mnohdy s Windows Phone smůlu. I proto je dnešní zpráva pozitivní, neboť hlásá, že byla překročena hranice 150 000 aplikací ve Windows Store.

Nepřehlédněte: Videopohled: srovnání všech nových Windows Phone 8 telefonů

Z přiloženého grafu si lze povšimnout, že nárůst aplikací zrychlil v momentě uvedení verze Windows Phone 8. Nezbývá než doufat, že aktuální tempo vydrží a již brzy bude překonána meta 200 000 aplikací. Chybí vám ve Windows Store nějaká důležitá aplikace či hra? Podělte se o své názory v diskuzi pod článkem.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Mengi
Za chvíli nastane doba, kdy budou mít lidé WP radši než Android :) já už sem toho zastánce...
Majo B.
Tablet mam s androidom, mobil s wp 7.5.
A oba OS sa mi pacia
Len tak dalej!
MAge
Až na to že je to 150 000 převážně hovadin. Užitečné aplikace aby člověk pohledal. Pořád na tu platformu všichni kašlou. Jediná killer app jsou "Bouřky" kde má živá dlaždice konečně smysl!
smart
mně chybí smartbaking od vícero bank

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze