Microsoft uvolnil aplikaci pro správu WP 8 telefonů pro Windows 8

5

Několik hodin před představením nových Windows Phone 8 Microsoft uvolnil aplikaci pro správu telefonů na systému Windows 8. Dostupná je už nyní na Windows Storu.

Podoba aplikace pro správu telefonů s Windows Phone 8

Aplikace sloužící pro správu telefonů s Windows Phone 8 najdete ve Windows Storu pod jednoduchým názvem Windows Phone. S její pomocí můžete celý telefon spravovat a nová aplikace tak nahrazuje dosavadní program Zune, který byl ke správě telefonu nutný. Smůlu však mají všichni majitelé současných telefonů s Windows Phone 7.5, neboť ty přes tento nový program nikdy nebude možné spravovat. Je určen výhradně pro modely s Windows Phone 8. Otazníky také visí nad dostupností pro starší systémy Microsoftu či pro počítače od Applu. Prozatím se totiž aplikace nachází jen na Windows Storu, do kterého mají přístup pouze uživatelé Windows 8 či Windows 8 RT.

Aplikaci Windows Phone pro správu nových telefonů s Windows Phone 8 si můžete stáhnout zde, pokud na svém počítači máte Windows 8.

Zdroje: theverge.com, apps.microsoft.com

Diskuze ke článku
JaroB
môžete prosím niekto pridať aj nejaké podrobnejšie info? Je to možné iba cez kábel alebo je to cez BT/WiFi? Je možné synchronizovať a spravovať navzájom aj offline keď nie je prístup na internet? Dá sa synchronizovať Outlook/kalendár/ vo W8 s kalendárom na telefóne s WP8?

ďakujem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze