Windows 10 Technical Preview Build 10052 je k dispozici pro telefony

12

Po jedenácti dnech Microsoft vydává další aktualizaci systému Windows 10 v rámci Technical Preview. Nový Build 10052 však nepřináší nové funkce a spíše se soustředí na lepší optimalizaci a funkčnost.

Windows 10 Technical Preview

Poslední verze Build 10051 vyšla 12. dubna a její novinky jsme přiblížili v samostatném článku. Dnes světlo světa spatřil také Build 10052, který si můžete opět stáhnout do svého telefonu, pokud jste v programu Windows Insider. Aktuální Build nepřidává žádné nové funkce, ale spíše dolaďuje ty předešlé.

TIP! Podívejte se na nové funkce ve Windows 10 TP Build 10051

Mezi novými funkcemi figuruje možnost využívat letecký mód, případně vypnout datové přenosy. Opraven byl problém s nastavením MMS zpráv, stejně tak byla opravena nemožnost stáhnout další jazykové sady pro klávesnici. Poslední oprava se pak týká Lumie 1020, kdy byly na některých sériích zaznamenány problémy se správně fungujícím hledáčkem v aplikaci fotoaparátu.

Zdroje: blogs.windows.com

Diskuze ke článku
tomas
lumia 620 ma win 8, alebo win8.1? A pojde aktualizovat na win 10?
Matty
Po tomto buildu je systém rychlejší než WP8.1... Lumia 625
Michal
Mam ho nainstalovany na Lumia 830 a musím potvrdit, ze je to konečně docela použitelné. Sice klávesnice je nějaká divná, Outlook stahuje emaily bez notifikací, jinak vše je docela svižné, baterie ok, nic se neseká a nelaguje...
Petr
Tak super tak ze letecky mód a podobne věci které jsou bezne u android a ios už dorazily i na Windows? Super

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze